Boende i Stöten

Boka rum
Avbeställningsskydd

Letar du boende i Stöten? Vi har fräscha hotellrum, mysiga stugor och rymliga lägenheter. Vare sig du söker boende till din skidresa eller för andra aktiviteter så har vi något för alla. Mountain Lodges boende finns i Stöten och har goda ski in-ski out lägen till Stötens bästa skidbackar och längdspår. Läs mer om våra olika Stöten boende nedan.

Stort utbud av boenden i Stöten

Samtliga av våra boenden i Stöten ligger i ett område av Sälenfjällens vackraste lägen, perfekt beläget i Stöten. Våra stugor och lägenheter har likaväl som hotellet ett nära avstånd till Sälens bästa skidåkning som passar hela familjen. Läs mer om våra stugor och lägenheter för att boka ditt boende i Stöten.  Vi vill gärna bidra till minnesvärda dagar i Sveriges bästa skidort Stöten. Vi förser dig gärna med information om du vill ge dig ut på tur på egen hand, med såsom snödjup, tips och ideér.

Hotell-boende i Stöten

Mountain Lodge hotell är ett nybyggt hotell som satsat stort på att utöka utbudet av Stötens boenden. Här finns 26 dubbelrum, konferens, restaurang, pianobar och skidshop, allt i samma byggnad. Utformad som en skilodge har hotellet en mysig välkomnande atmosfär som inger fjällkänsla. Våra hotellrum är modernt utformade för att man ska kunna bo bekvämt och samtidigt anpassade för skidåkning då alla är utrustade med torkskåp och skidförråd. Det ingår frukost till alla våra hotellgäster. Mountain Lodge är ett lämpligt boende om man vill ha en komplett vistelse och bo smidigt. Här har servicen alltid en självklar plats.

DJI_0033-Redigera (1)

Boka här

Stugförmedling med boenden i Stöten

Vi har en stugförmedling med cirka 500 bäddar som ger en stor variation av mysiga boenden i Stöten. Med närhet till naturen men också pulsen i centrum så kan du själv välja vila och avskildhet såväl som aktivitet och gemenskap. Våra mysiga fjällstugor passar bra som boende för de som reser med familj eller med kompisgäng. Du har alltid gångavstånd till backarna för en ski in-ski out upplevelse. Kolla gärna våra områden för att se vilka boende som vi erbjuder i Stöten 

Boende i Stöten för hela sällskapet

Vill du ha ett boende i Stöten med hög standard och alla bekvämligheter såsom kök och allrum är våra lägenheter perfekta. Vi har boende för mindre och större sällskap och som vill kunna välja mellan ett stort utbud av olika stilar, inredningar och faciliteter utifrån dina behov. Jämför och se tillgängliga faciliteter.

Pet-friendly boende i Stöten

Vi välkomnar även djur och beroende på vilket boende du väljer kan ditt husdjur få vistas där. Håll utkik efter våra Pet-Friendly boenden i Stöten. Kontakta oss på info@mountainlodge.se eller telefon 0280-650 600 för frågor.

Boende Stöten

Kontakta oss för ett boende i StötenGilla oss på FacebookGranfjällstorget 2
780 91 Sälen


+46(0)280-650600


info@mountainlodge.seFölj oss på Instagram

Mountain Lodge
61°16’02.9″N 12°53’09.6″E

Granfjällstorget 2, 780 91 Sälen

+46(0)280-650600

info@mountainlodge.se

Ta del av nyheter och fina erbjudanden från Mountain Lodge i Stöten genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev

sv_SESvenska

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

 
Email