Fjällboende i Stöten Lägenheter & Stugor

Stugor

Boka dina skidresa till Stöten i Sälen. Här hittar du genuina fjällhem oavsett om du söker den klassiska och mysiga stugan eller ett hus i modern tappning. Stugorna är väl placerade för att uppfylla allas önskemål om det perfekta skidåkarboendet med ski-in/ski-out till längdskidspår eller Sälens bästa utförsåkning.

Våra stugor och lägenheter kan bokas med ankomst onsdag, torsdag, lördag och söndag under perioden 9 december 2020-18 april 2021. Avresestäd kan bokas till separat på info@mountainlodge.se i den mån vi har möjlighet.

nordklint 2

Stuga Nordklint 2

Exklusivt fjällboende i Stöten med läge intill Sälens bäst utförsåkning. Här finner du ro och lugn från naturen med pulsen på promenadavstånd. I Stöten centrum hittar du mataffär, restauranger och nöjen för alla åldrar och intressen. Huset är modernt inrett med smarta funktioner som en projektor i taket för både familjemyset som möte för den mindre gruppen.

11 Bäddar

95 Kvm

50m

Stuga/Lägenhet

Stuga Nordklint 9

Det perfekta boendet för din fjällsemester under sportlovet. Här får du ski-in/ski-out till Sälens bästa skidåkning. Den orörda vildmarken omgärdar fjällbyn Nordklint och naturen skänker lugn och äventyrslust. På promenadavstånd når du Mountain Lodge för receptionsservice, restauranger, bar och skidhyra.

9+2 Bäddar

95 Kvm

50m

Stuga/Lägenhet

Stuga Nordklint 25

Boendet för familjesemestern för dig som önskar närhet till backen, naturen och centrum. Parhus i två våningar för dig som vill bo i stuga men är inte så många personer. Här finns alla bekvämligheter du behöver för den perfekta fjällsemester bastu, kök och tv-rum samt sovrum på två våningar. Boka sportlov eller påsklov i vackra Stöten, Sälen.

6 Bäddar

53 Kvm

200m

Stuga/Lägenhet

Stuga Nordklint 58

Mitt i mycket uppskattade och populära Nordklint finner du denna pärla. Perfekt fjällboende för familjen för er vintersemester. Parhus i två plan med alla bekvämligheter du behöver. Huset är modernt inrett med bastu, badrum, kök, TV-rum, två sovrum och skidförråd. Utanför kan enkelt swisha ut i backen som tar dig till skidtorget. Åt andra hållet finner du Stötens längdspår och allt vad naturen har att bjuda på.

6+2 Bäddar

55 Kvm

100m

Stuga/Lägenhet

Stuga Nordklint 39

Unika fjällhem i Stöten med ski-in/ski-out. Den orörda vildmarken omgärdar fjällbyn Nordklint och naturen skänker lugn och äventyrslust. De moderna och ombonade husen präglas av välarbetade detaljer, smarta funktioner och inslag av traditionell hantverksskicklighet. Med närhet till naturen men också pulsen i centrum så kan du själv välja vila och avskildhet såväl som aktivitet och gemenskap.

9+2 Bäddar

95 Kvm

80m

Stuga/Lägenhet

Stuga Nordklint 43

Boka stuga i Sälenfjällen i bästa läge med backen runt stugknuten. Nordklint 43 ger er en fantastisk utsikt över de norska och svenska fjällen. Huset är utrustat med allt en skidentusiast behöver. Skidförråd, torkskåp och bastu för att mjuka upp stela muskler. Modernt inredd med smarta funktioner och detaljer av traditionell hantverksskicklighet. På gångavstånd når du pulsen av Stötens centrum med restauranger, barer, bad och andra nöjen.

9 Bäddar

95 Kvm

50m

Stuga/Lägenhet

Stuga Nordklint 37

Hyr stuga i Stöten med bra läge till längdspår, utförsåkning, restauranger, barer, skiduthyrning och nöjen. Allt detta inom 600 meters promenad. Stugan är stilfullt inredd med naturen som inneboende. Det ombonade huset och naturen som inramning skänker lugn och ro samtidigt som du kan välja äventyr och aktivitet i Stöten centrum, inom 500 meter.

10 Bäddar

95 Kvm

120m

Stuga Uthyres Stöten

Stuga Nordklint 64

Nytt hus i modern tappning med inslag av traditionell hantverksskicklighet och detaljer i kombination med smarta funktioner ger dig en förhöjd fjällupplevelse. Boka denna stuga i fjällen och få närhet till skidbacke och längdspår. Perfekt för sportlovsfirande familjer eller kompigänget.

11+2 Bäddar

95 Kvm

100m

Stuga/Lägenhet

Stuga Nordklint 38

Boka din drömstuga i svenska fjällen med Sälens bästa utförsåkning utanför huset. Perfekt boende för att fira sportlov eller påsklov med hela familjen. Boendet är stilrent inredd med detaljer som förhöjer känslan av riktigt fjällstuga, skog och mark. Inte långt ifrån finner du tempot av Stötens nattliv, barer, restauranger och nöjen.

9+2 Bäddar

95 Kvm

100m

Stuga/Lägenhet

Stuga Nordklint 50

Boka stuga i Stöten inför skolloven i populära fjällbyn Nordklint. Det här parhuset lämpar sig mycket bra för familjen med sovrum på två våningar, kök, TV-rum och badrum med bastu. Läget intill backen underlättar för små som stora att svischa ut i backen. Inom 600 meter kan du promenera till restauranger, skidshop, bad och mataffär.

6+2 Bäddar

53 Kvm

75m

Stuga/Lägenhet

Stuga Nordklint 62

Drömboendet för dig som vill bo i en lagom stor stuga med familjen och har lite äldre barn. De stora glaspartierna och verandan vetter ut mot det fantastiska fjällandskapet i harmoni med naturen. Vid Stötentorget har du allt du behöver i form av mataffär, restauranger, barer, nöjen och skidshop.

6+2 Bäddar

55 Kvm

100m

Stuga/Lägenhet

Stuga Nordklint 61

Boka stuga till sportlovet i fantastiska Nordklint, Stöten. Boendet för familjen med sovrum på två våningar passar bra för dig med lite äldre barn. Vacker utsikt över fjäll och natur från matplatsen och terassen. Här kan ni njuta av lugnet samtidigt som ni kan välja fart och äventyr i backarna utanför och närheten till Stöten centrum.

4+2 Bäddar

55 Kvm

100m

Stuga/Lägenhet

Stuga Nordklint 65

Vackert belägen stuga med naturen och backen som granne. Parhus med sovrum på två plan, perfekt för barnfamiljen som vill kunna ta sig till och från backen på olika tider. I vackra Nordklint hittar ni denna fjällstuga med modern och stilfull inredning. Du väljer själv om du uppskattar avskildheten eller vill ta en kortare promenad till pulsen i centrum.

6+2 Bäddar

55 Kvm

100m

Stuga Uthyres Stöten

Stuga Nordklint 71

På höjden i Nordklint hittar du denna fjällstuga för skidentusiasten eller du som söker roylldhet och vila som bara fjällen kan ge. I närområdet finns flera aktiviteter som utför- och längdskidåkning, hundspann, skoter, bad, gym och bowling. Nordklint erbjuder bekvämligheter som kommer ge dig en oförglömlig semester. Njut av fjällen i detta moderna och funktionella boende.

6+2 Bäddar

55 Kvm

100m

Stuga Uthyres Stöten

Stuga Nordklint 76

Den större stugan i Stöten, Sälen som erbjuder allt du behöver för en exklusiv fjällsemester. Här får du tillgång till båda jacuzzi, bastu samt stora sällskapsytor. Passar bra för flera familjer eller en mindre grupp. Backen precis utanför fönstret gör att du kan parkera bilen och ta dig runt i hela området på skidor. Inte långt ifrån finner du restauranger, barer, nöjen och skidshop.

10+2 Bäddar

120 Kvm

50m

Stuga Nordklint 92

Stuga Nordklint 92

Högst upp i det uppskattade stugområdet Nordklint når du lift, skidshop, restaurang, bar, konferens och reception inom 50 meter. Nybyggda och modernt inredda parhus perfekt för familjesemestern i fjällen. Här kan du njuta av utsikten, natur och fallhöjderna som bara Stöten kan erbjuda.

5+2 Bäddar

55 Kvm

50m

Stuga Nordklint 93

Stuga Nordklint 93

Helt nybyggda parhus i det moderna stugområdet Nordklint. Ombonade hus präglas av välarbetade detaljer, smarta funktioner och inslag av traditionell hantverksskicklighet. Med läget, ett stenkast från Mountain Lodge som erbjuder dig restaurang, bar, hotell & konferens, Kaisers skidbod och lift, bor du inte mycket bättre. Härifrån har du också närhet till naturen och längdskidspåren så du själv kan välja vila och avskildhet såväl som aktivitet och gemenskap.

5+2 Bäddar

55 Kvm

50m

Stuga/Lägenhet

Stuga Solhem 23

Solhem ger dig känslan av det genuina fjällboendet. Med 120 kvm i två plan, övre plan med snedtak, finns här gott om plats för det större sällskapet. Ett praktiskt boende med rymlig hall, flera badrum och en relax med egen bastu, dusch, bubbelbadkar samt skidbod.

9 Bäddar

120 Kvm

200m

Hyr styga Sälen Stöten

Stuga Solkullen 6A

Mitt i Stötens hjärta hittar du denna pärla. Mysig och nyrenoverad stuga som har allt för en avkopplande vinterupplevelse. Avskilt belägen med promenadavstånd till Vargy Express på Soltorget, mataffär, skiduthyrning och restauranger. 114 m2 i två plan med egen relax och vedeldad badtunna. Läget på höjden blir en perfekt pulkabacke för de äventyrliga i sällskapet.

8 Bäddar

114 Kvm

300m

Stuga Uthyres Stöten

Stuga Norrskensstigen 9A

Välkommen till ett ombonat, mysigt och härligt parhus med tjocka timmerstockar i taket och fantastisk utsikt över fjällen. Finns spabad, bastu och braskamin. Pjäxvärmare och 2 torkskåp. 55” TV. Golvvärme. 6 meter till taknock i allrummet. Disk- och tvättmaskin.

8 Bäddar

83 Kvm

200m

file1-2

Stuga Norrskensstigen 11A

Rustikt parhus i Granfjällsbyn. Husen stod färdigt till säsongen 18/19. Med släpliften precis utanför tar sig hela familjen enkelt och säkert till Soltorget och Vargy’s barnland. Här finns också den längsta expressliften som tar dig till de svarta nedfarterna.

8 Bäddar

83 Kvm

200m

Stuga Granfjällsplatån

Stuga Granfjällsplatån 1A

Helt nybyggda fjällhus till säsongen 20/21 med Stötens bästa läge. Rustik och modern villa byggd med storslagen utsikt från höjden, Granfjällsplatån. Huset är beläget ski-in/ski-out med närhet till allt. Granne med Mountain Lodge hotell, skidshop, konferens, restaurang och bar samt en kort promenad till Stötentorget med bl.a. mataffär, och Vattufjäll. För en fjällupplevelse utöver det vanliga.

10+2 Bäddar

139 Kvm

50m

Granfjällsplatån utsikt

Stuga Granfjällsplatån 1B

Attefallshus står färdigt till säsongen 20/21 med Stötens bästa läge. Rustik och modern litet fjällboende för paret. Huset är beläget ski-in/ski-out med närhet till allt. Granne med Mountain Lodge hotell, skidshop, konferens, restaurang och bar samt en kort promenad till Stötentorget med bl.a. mataffär, och Vattufjäll. För en fjällupplevelse utöver det vanliga.

2 Bäddar

30 Kvm

50m

Granfjällaplatån i Stöten

Stuga Granfjällsplatån 3

Helt nybyggda fjällhus till säsongen 20/21 med Stötens bästa läge. Rustik och modern villa byggd med storslagen utsikt från höjden, Granfjällsplatån. Huset är beläget ski-in/ski-out med närhet till allt. Granne med Mountain Lodge hotell, skidshop, konferens, restaurang och bar samt en kort promenad till Stötentorget med bl.a. mataffär, och Vattufjäll. För en fjällupplevelse utöver det vanliga.

10+2 Bäddar

154 Kvm

50m

Granfjällaplatån i Stöten

Stuga Granfjällsplatån 5

Helt nybyggda fjällhus till säsongen 20/21 med Stötens bästa läge. Rustik och modern villa byggd med storslagen utsikt från höjden, Granfjällsplatån. Huset är beläget ski-in/ski-out med närhet till allt. Granne med Mountain Lodge hotell, skidshop, konferens, restaurang och bar samt en kort promenad till Stötentorget med bl.a. mataffär, och Vattufjäll. För en fjällupplevelse utöver det vanliga.

10+2 Bäddar

154 Kvm

50m

Granfjällsplatån

Stuga Granfjällsplatån 8

Helt nybyggda fjällhus till säsongen 19/20 med Stötens bästa läge. Rustik och modern villa byggd med storslagen utsikt från höjden, Granfjällsplatån. Huset är beläget ski-in/ski-out med närhet till allt. Granne med Mountain Lodge hotell, skidshop, konferens, restaurang och bar samt en kort promenad till Stötentorget med bl.a. mataffär, och Vattufjäll. För en fjällupplevelse utöver det vanliga.

10+2 Bäddar

139 Kvm

50m

Granfjällsplatån

Stuga Granfjällsplatån 10

Nybyggnation 2019. Rustik och modern villa byggd med storslagen utsikt från höjden, Granfjällsplatån. Husen är belägna ski-in/ski-out med närhet till allt. Granne med Mountain Lodge hotell, skidshop, konferens, restaurang och bar samt en kort promenad till Stötentorget med bl.a. mataffär, och Vattufjäll.

10+2 Bäddar

139 Kvm

50m

Granfjällaplatån Stöten

Stuga Granfjällsplatån 11

Står klar säsongen 20/21. Rustik och modern fjällvilla byggd med storslagen utsikt från höjden, Granfjällsplatån. Husen är belägna ski-in/ski-out med närhet till allt. Granne med Mountain Lodge hotell, skidshop, konferens, restaurang och bar samt en kort promenad till Stötentorget med bl.a. mataffär, och Vattufjäll.

10+2 Bäddar

154 Kvm

50m

Granfjällsplatån

Stuga Granfjällsplatån 12

Nybyggnation 2019. Rustik och modern villa byggd med storslagen utsikt från höjden, Granfjällsplatån. Husen är belägna ski-in/ski-out med närhet till allt. Granne med Mountain Lodge hotell, skidshop, konferens, restaurang och bar samt en kort promenad till Stötentorget med bl.a. mataffär, och Vattufjäll.

10+2 Bäddar

139 Kvm

50m

Granfjällsplatån utsikt

Stuga Granfjällsplatån 14

Nybyggnation 2019. Rustik och modern villa byggd med storslagen utsikt från höjden, Granfjällsplatån. Husen är belägna ski-in/ski-out med närhet till allt. Granne med Mountain Lodge hotell, skidshop, konferens, restaurang och bar samt en kort promenad till Stötentorget med bl.a. mataffär, och Vattufjäll.

10+2 Bäddar

139 Kvm

50m

Granfjällsplatån

Stuga Granfjällsplatån 16

Nybyggnation 2019. Rustik och modern villa byggd med storslagen utsikt från höjden, Granfjällsplatån. Husen är belägna ski-in/ski-out med närhet till allt. Granne med Mountain Lodge hotell, skidshop, konferens, restaurang och bar samt en kort promenad till Stötentorget med bl.a. mataffär, och Vattufjäll.

10+2 Bäddar

139 Kvm

50m

Lägenhet

Med ett av Sälenfjällens vackraste lägen, optimalt beläget i Stöten byggs nu drömfjällboendet i absoluta toppklass! Här får du ett bekvämt ski-in/ski-out läge på nära avstånd till Sälens bästa skidåkning som passar hela familjen. Lägenhet med balkong/terass ger dig en vidunderlig utsikt över dal och fjäll. Perfekt läge nära backar, liftar och Mountain Lodge som erbjuder både restaurang, pianobar och skidshop. Promenadavstånd till Stöten centrum med affär, restauranger och Stöten’s nattliv. Lägenheterna är väl rustade för självhushåll samt egen bastu.

Mountain Village 6A

Lägenhet Mountain Village 6A

Nybyggnation år 2020. Lägenhet i modern fjällstil med hög standard och alla bekvämligheter som kan tänkas behövas för en magisk fjällsemester. Härliga sällskapsytor mellan kök och allrumsdel, två helkaklade badrum varav det ena med bastu samt tre sovrum. Beläget intill det nybyggda fjällhotellet Mountain Lodge där du kan avnjuta fantastisk mat och dryck med utsikt över fjälltopparna!

6 Bäddar

68 Kvm

10m

Mountain Village 6A+B

Lägenhet Mountain Village 6B

Nybyggnation år 2020. Lägenhet i modern fjällstil med hög standard och alla bekvämligheter som kan tänkas behövas för en magisk fjällsemester. Härliga sällskapsytor mellan kök och allrumsdel, två helkaklade badrum varav det ena med bastu samt tre sovrum. Beläget intill det nybyggda fjällhotellet Mountain Lodge där du kan avnjuta fantastisk mat och dryck med utsikt över fjälltopparna!

6 Bäddar

68 Kvm

10m

Fasad3

Lägenhet Mountain Village 7A

Nybyggnation år 2020. Lägenhet i modern fjällstil med hög standard och alla bekvämligheter som kan tänkas behövas för en magisk fjällsemester. Härliga sällskapsytor mellan kök och allrumsdel, två helkaklade badrum varav det ena med bastu samt tre sovrum. Beläget intill det nybyggda fjällhotellet Mountain Lodge där du kan avnjuta fantastisk mat och dryck med utsikt över fjälltopparna!

6 Bäddar

68 Kvm

10m

Fasad3

Lägenhet Mountain Village 7C

Nybyggnation år 2020. Lägenhet i modern fjällstil med hög standard och alla bekvämligheter som kan tänkas behövas för en magisk fjällsemester. Härliga sällskapsytor mellan kök och allrumsdel, två helkaklade badrum varav det ena med bastu samt tre sovrum. Beläget intill det nybyggda fjällhotellet Mountain Lodge där du kan avnjuta fantastisk mat och dryck med utsikt över fjälltopparna!

6 Bäddar

68 Kvm

10m

Mountain Village 8B

Lägenhet Mountain Village 8B

Nybyggnation år 2020. Lägenhet i modern fjällstil med hög standard och alla bekvämligheter som kan tänkas behövas för en magisk fjällsemester. Härliga sällskapsytor mellan kök och allrumsdel, två helkaklade badrum varav det ena med bastu samt tre sovrum. Beläget intill det nybyggda fjällhotellet Mountain Lodge där du kan avnjuta fantastisk mat och dryck med utsikt över fjälltopparna!

6 Bäddar

68 Kvm

20m

Stuga lägenhet hyra uthyres stöten sälen

Lägenhet Mountain Village 8D

Nybyggnation år 2020. Lägenhet i modern fjällstil med hög standard och alla bekvämligheter som kan tänkas behövas för en magisk fjällsemester. Härliga sällskapsytor mellan kök och allrumsdel, två helkaklade badrum varav det ena med bastu samt tre sovrum. Beläget intill det nybyggda fjällhotellet Mountain Lodge där du kan avnjuta fantastisk mat och dryck med utsikt över fjälltopparna!

6 Bäddar

68 Kvm

20m

Lägenhet Mountain Village 8C

Lägenhet Mountain Village 8C

Nybyggnation år 2020. Lägenhet i modern fjällstil med hög standard och alla bekvämligheter som kan tänkas behövas för en magisk fjällsemester. Härliga sällskapsytor mellan kök och allrumsdel, två helkaklade badrum varav det ena med bastu samt tre sovrum. Beläget intill det nybyggda fjällhotellet Mountain Lodge där du kan avnjuta fantastisk mat och dryck med utsikt över fjälltopparna!

6 Bäddar

68 Kvm

20m

Framsida 1

Lägenhet Mountain Village 11A

Nyproducerad lägenhet stod klar februari 2020. Med Stötens bästa läge bor du bekvämt i detta fjällboende med alla bekvämligheter som kan tänkas behövas för din skidsemester. Rymligt allrum med kök och vardagsrum i ett, två badrum varav det ena med bastu samt tre sovrum. Beläget intill det Mountain Lodge som erbjuder god mat och dryck i en unik miljö med utsikt över fjällen.

6+1 Bäddar

68 Kvm

50m

Mountain Village 11D

Lägenhet Mountain Village 11D

Nybyggnation år 2020. Lägenhet i modern fjällstil med hög standard och alla bekvämligheter som kan tänkas behövas för en magisk fjällsemester. Härliga sällskapsytor mellan kök och allrumsdel, två helkaklade badrum varav det ena med bastu samt tre sovrum. Beläget intill det nybyggda fjällhotellet Mountain Lodge där du kan avnjuta fantastisk mat och dryck med utsikt över fjälltopparna!

6 Bäddar

68 Kvm

50m

Stuga uthyres Stöten sälen lägenhet

Lägenhet Mountain Village 12B

Nybyggnation år 2020. Lägenhet i modern fjällstil med hög standard och alla bekvämligheter som kan tänkas behövas för en magisk fjällsemester. Härliga sällskapsytor mellan kök och allrumsdel, två helkaklade badrum varav det ena med bastu samt tre sovrum. Beläget intill det nybyggda fjällhotellet Mountain Lodge där du kan avnjuta fantastisk mat och dryck med utsikt över fjälltopparna!

6+2 Bäddar

68 Kvm

50m

Stuga lägenhet uthyres Stöten Sälen

Lägenhet Mountain Village 12A

Nybyggnation år 2020. Lägenhet i modern fjällstil med hög standard och alla bekvämligheter som kan tänkas behövas för en magisk fjällsemester. Härliga sällskapsytor mellan kök och allrumsdel, två helkaklade badrum varav det ena med bastu samt tre sovrum. Beläget intill det nybyggda fjällhotellet Mountain Lodge där du kan avnjuta fantastisk mat och dryck med utsikt över fjälltopparna!

6+2 Bäddar

68 Kvm

50m

Stuga uthyres Stöten sälen lägenhet

Lägenhet Mountain Village 12C

Nybyggnation år 2020. Lägenhet i modern fjällstil med hög standard och alla bekvämligheter som kan tänkas behövas för en magisk fjällsemester. Härliga sällskapsytor mellan kök och allrumsdel, två helkaklade badrum varav det ena med bastu samt tre sovrum. Beläget intill det nybyggda fjällhotellet Mountain Lodge där du kan avnjuta fantastisk mat och dryck med utsikt över fjälltopparna!

6+2 Bäddar

68 Kvm

50m

Mountain Village 14D

Lägenhet Mountain Village 14A

Nybyggnation år 2020. Lägenhet i modern fjällstil med hög standard och alla bekvämligheter som kan tänkas behövas för en magisk fjällsemester. Härliga sällskapsytor mellan kök och allrumsdel, två helkaklade badrum varav det ena med bastu samt fyra sovrum. Beläget intill det nybyggda fjällhotellet Mountain Lodge där du kan avnjuta fantastisk mat och dryck med utsikt över fjälltopparna!

8-1 Bäddar

90 Kvm

20m

Framsida 1

Lägenhet Mountain Plaza 1B

Nybyggnation år 2020. Lägenhet i modern fjällstil med hög standard och alla bekvämligheter som kan tänkas behövas för en magisk fjällsemester. Härliga sällskapsytor mellan kök och allrumsdel, två helkaklade badrum varav det ena med bastu samt tre sovrum. Beläget intill det nybyggda fjällhotellet Mountain Lodge där du kan avnjuta fantastisk mat och dryck med utsikt över fjälltopparna!

6 Bäddar

68 Kvm

50m

Framsida 1

Lägenhet Mountain Plaza 1C

Nybyggnation år 2020. Lägenhet i modern fjällstil med hög standard och alla bekvämligheter som kan tänkas behövas för en magisk fjällsemester. Härliga sällskapsytor mellan kök och allrumsdel, två helkaklade badrum varav det ena med bastu samt tre sovrum. Beläget intill det nybyggda fjällhotellet Mountain Lodge där du kan avnjuta fantastisk mat och dryck med utsikt över fjälltopparna!

6 Bäddar

68 Kvm

50m

Framsida 1

Lägenhet Mountain Plaza 4C

Nybyggnation år 2020. Lägenhet i modern fjällstil med hög standard och alla bekvämligheter som kan tänkas behövas för en magisk fjällsemester. Härliga sällskapsytor mellan kök och allrumsdel, två helkaklade badrum varav det ena med bastu samt tre sovrum. Beläget intill det nybyggda fjällhotellet Mountain Lodge där du kan avnjuta fantastisk mat och dryck med utsikt över fjälltopparna!

6 Bäddar

68 Kvm

50m

Framsida 1

Lägenhet Mountain Plaza 2B

Nybyggnation år 2020. Lägenhet i modern fjällstil med hög standard och alla bekvämligheter som kan tänkas behövas för en magisk fjällsemester. Härliga sällskapsytor mellan kök och allrumsdel, två helkaklade badrum varav det ena med bastu samt tre sovrum. Beläget intill det nybyggda fjällhotellet Mountain Lodge där du kan avnjuta fantastisk mat och dryck med utsikt över fjälltopparna!

8 Bäddar

90 Kvm

50m

Framsida 1

Lägenhet Mountain Plaza 2C

Nybyggnation år 2020. Lägenhet i modern fjällstil med hög standard och alla bekvämligheter som kan tänkas behövas för en magisk fjällsemester. Härliga sällskapsytor mellan kök och allrumsdel, två helkaklade badrum varav det ena med bastu samt tre sovrum. Beläget intill det nybyggda fjällhotellet Mountain Lodge där du kan avnjuta fantastisk mat och dryck med utsikt över fjälltopparna!

8 Bäddar

90 Kvm

50m

Framsida 1

Lägenhet Mountain Plaza 3C

Nybyggnation år 2020. Lägenhet i modern fjällstil med hög standard och alla bekvämligheter som kan tänkas behövas för en magisk fjällsemester. Härliga sällskapsytor mellan kök och allrumsdel, två helkaklade badrum varav det ena med bastu samt tre sovrum. Beläget intill det nybyggda fjällhotellet Mountain Lodge där du kan avnjuta fantastisk mat och dryck med utsikt över fjälltopparna!

8+2 Bäddar

90 Kvm

50m

Mountain Village 14C

Lägenhet Mountain Village 14D

Nybyggnation år 2020. Lägenhet i absolut bästa läge stor nog för två familjer eller för den som önskar extra utrymmen och yta. Alla bekvämligheter för skidåkaren som önskar närhet till lift, backe, skidshop, restaurang, bar och nöjen. Lägenheten är belägen på övre plan som ger dig gudomlig utsikt över fjälltopparna

8 Bäddar

90 Kvm

20m

Stuga lägenhet uthyres Stöten Sälen

Lägenhet Mountain Village 11C

Nybyggnation år 2020. Lägenhet i modern fjällstil med hög standard och alla bekvämligheter som kan tänkas behövas för en magisk fjällsemester. Härliga sällskapsytor mellan kök och allrumsdel, två helkaklade badrum varav det ena med bastu samt tre sovrum. Beläget intill det nybyggda fjällhotellet Mountain Lodge där du kan avnjuta fantastisk mat och dryck med utsikt över fjälltopparna!

6+1 Bäddar

68 Kvm

50m

Stuga lägenhet uthyres Stöten Sälen

Lägenhet Mountain Village 7D

Nybyggnation år 2020. Lägenhet i modern fjällstil med hög standard och alla bekvämligheter som kan tänkas behövas för en magisk fjällsemester. Härliga sällskapsytor mellan kök och allrumsdel, två helkaklade badrum varav det ena med bastu samt tre sovrum. Beläget intill det nybyggda fjällhotellet Mountain Lodge där du kan avnjuta fantastisk mat och dryck med utsikt över fjälltopparna!

6+2 Bäddar

68 Kvm

10m

Stuga lägenhet uthyres Stöten Sälen

Lägenhet Mountain Village 12D

Nybyggnation år 2020. Lägenhet i modern fjällstil med hög standard och alla bekvämligheter som kan tänkas behövas för en magisk fjällsemester. Härliga sällskapsytor mellan kök och allrumsdel, två helkaklade badrum varav det ena med bastu samt tre sovrum. Beläget intill det nybyggda fjällhotellet Mountain Lodge där du kan avnjuta fantastisk mat och dryck med utsikt över fjälltopparna!

6+2 Bäddar

68 Kvm

50m

Kontakta oss


Gilla oss på Facebook


Granfjällstorget 2, 780 67 Sälen


+46(0)280-650600


Följ oss på Instagram

Mountain Lodge 61°16'02.9"N 12°53'09.6"E

Granfjällstorget 2, 780 67 Sälen

+46(0)280-650600

info@mountainlodge.se

Ta del av nyheter och fina erbjudanden från Mountain Lodge i Stöten genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev