Skip to content

Få en mysig vistelse i Sälen med stuga

Låter stuga i Sälen mysigt? Våra stugor i Sälen har ski in-ski out läge till Stötens bästa skidbackar för hela familjen. Stugorna inger en mysig fjällkänsla för en sann upplevelse av Sälen och fjällen. Områdena runt stugorna är perfekta för vandring och längdskidåkning. Ifall du letar du efter ett stillsamt och lugnt boende i Sälen, då är stuga något för dig.

Boka här

Sälens stugor och hotell

Oavsett om du föredrar att bo i stuga eller hotell så har Mountain Lodge ett boende för alla i Sälen. Våra stugor och lägenheter har allt man behöver för att garantera en minnesvärd vistelse i Sälen. Vill du bo bekvämare och få extra service är Mountain Lodges hotellrum ett utmärkt val. Hotellet har en egen restaurang som serverar frukost, lunch och À la carte. Vi har även en relaxavdelning där vi vill att alla som besöker ska kunna ta en avkopplande stund för att rensa tankar eller bara njuta och lyxa till det. Boka din entré till relaxavdelningen i receptionen.

Sälens stugor och lägenheter ger bra närhet till naturen och en mysig atmosfär. Här är boendets utformning och den omgivande miljön den stora fördelen. Du väljer själv hur din dag ska se ut och inte minst har du bra läge till Stötens aktiviteter för de som önskar göra annat än skidåkning.

DJI_0033-Redigera (1)

Vad har Sälen för stugor?

Mountain Lodge har en stugförmedling med cirka 500 bäddar med en stor variation av mysiga fjällstugor. Våra stugor passar både små och större sällskap och är anpassat både för barnfamiljer såväl som kompisgänget. Även djurvänner är välkomna att bo i stuga, hör av er till oss för frågor gällande ett pet-friendly boende.

Vad kan man göra i Sälen nära stugan?

Utbudet av skidbackar gör att det finns något för nybörjaren och den erfarne åkaren. Stöten är den nordligaste skidanläggningen vilket erbjuder Sälens bästa vyer över fjället. Här kan du åka skidor och på Stötens centrumtorg finns bowling, gym, gamezone och matbutiker för alla dina behov. För den hungriga finns vår Bulldog Lodge restaurang och Mountain Lodge restaurang som erbjuder utsökt mat och roliga afterski aktiviteter.

När kan man boka stuga i Sälen?

Våra stugor och lägenheter kan bokas fram till den 16 april 2023 med ankomstdag onsdag, torsdag, lördag och söndag. Vi erbjuder avbeställningsskydd och avresestäd som kan bokas separat i den mån vi möjlighet. 

Vad kostar en stuga i Sälen?

Priserna på våra stugor skiljer sig beroende på bland annat antal bäddar och vistelsens tid. Se vår bokningssida för mer specifika priser eller kontakta oss på info@mountainlodge.se eller telefon 0280-650 600.

Kontakta oss för en stuga i Sälen


Gilla oss på Facebook


Granfjällstorget 2
780 91 Sälen


+46(0)280-650600


Följ oss på Instagram

Mountain Lodge 61°16'02.9"N 12°53'09.6"E

Granfjällstorget 2, 780 91 Sälen

+46(0)280-650600

info@mountainlodge.se

Ta del av nyheter och fina erbjudanden från Mountain Lodge i Stöten genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev