Skip to content

Mountain Lodge Våra rum

Vi vill skapa en mysig fjällkänsla för alla våra gäster och har därför valt att jobba med naturmaterial som fjällpanel, sten och helkaklade badrum samt varma färger. Alla rum har eget torkskåp där blöta kläder torkar över natten. Samt sitt eget skidskåp i bottenplan för skidor och pjäxtorkning. Utanför dörren finns den fantastiska fallhöjden, vyerna och det sköna lugnet som bara Stöten kan leverera. Efter en aktiv dag kan du vila trötta muskler och tina upp med värmande dryck i loungen framför den sprakande brasan.

Vi har både dubbelrum och hundrum på hotellet. I alla våra rum kan du bo två personer med små barn i föräldrars säng. Vi erbjuder spjälsäng för barn upp till tre år i mån av plats. För familjer kan du boka två rum med anslutningsdörr som öppnas upp mellan rummen. Våra hundrum är belägna på bottenvåning och entréplan. Dubbelrum är belägna på entréplan och tredje våningen. Om du har allergi kan det vara bra att informera oss om detta då det vistas djur på vissa platser i hotellet.

Våra hotellrum är bokningsbara med ankomst och avresa torsdagar och söndagar. Våra hus & lägenheter är bokningsbara med ankomst och avresa onsdagar och lördagar under högsäsong.

Dubbelrum

Badrum

Skidförvaring

” Perfekt anläggning med skön atmosfär, bra mat och hög service. Mycket fina rum med ski in ski out läge. Afterski med soft pianobar. Vi stannade en vecka och kan varmt rekommendera Mountain Lodge i Stöten. ”
– Roger M, omdöme från Tripadvisor

Boka här

Kontakta oss


Gilla oss på Facebook


Granfjällstorget 2
780 91 Sälen


Följ oss på Instagram

Mountain Lodge 61°16'02.9"N 12°53'09.6"E

Granfjällstorget 2, 780 91 Sälen

+46(0)280-650600

info@mountainlodge.se

Ta del av nyheter och fina erbjudanden från Mountain Lodge i Stöten genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev