Påsklov skidor

Åk skidor till påsk

Skaffa dig en minnesvärd påsk i år med boende på Mountain Lodge i Stöten! Påskhelgen blir storslagen i år med härlig vårskidåkning, god påskmat och roliga aktiviteter för hela familjen. Mountain Lodge Restaurang bjuder på Påskbuffé under Påskafton, vilket blir extra härligt efter ett långt skidåk. På Skärtorsdagen har Bulldog Lodge en Bulldog Royal middag som man inte får missa. För barnen arrangeras en massa roliga aktiviteter som passar barn i alla åldrar. Här kan barnen leta påskägg och leka tillsammans med andra.

 

Missa heller inte det traditionsenliga Poolhoppet som utlovar publik och deltagare en garanterad skrattfest.

Passa på att boka ett mysigt ski in-ski out boende på Mountain Lodge hotell. Du kan boka genom att ringa oss på +46(0)280-650600 eller sända ett mail till info@mountainlodge.se. Njut av en fantastisk påsk tillsammans med familj och vänner, vi ses där!

Fira påsklov på skidor

Påsklovet närmar sig, så passa på att boka ditt boende och planera ditt påsklov på skidor. På Mountain Lodge kan du bo bekvämt och åka skidor på Sälens bästa backar. Hotellet är utformat för att ge en mysig fjällkänsla och anpassad till besökare som vill åka skidor över påsklovet. Här får du en komplett vistelse med smidigt boende där frukosten ingår.

 

Vart kan jag hyra skidor på påsklov?

Tack vare Mountain Lodges samarbete med Kaisers Skidbod kan du hyra skidor under påsklovet. De har en 425 kvm sportbutik i direkt anslutning till hotellet med bland annat produkter från Rossignol och Amer Sports. Det går bra att kontakta dom på mountainlodge@kaisersskidbod.se för uthyrning av skidor under påsklovet.

Påsklovet bjuder generellt sett på soligare väder, mindre kö till liftar och härlig skidåkning.  Detta är en god anledning till att bo i Stöten då de har en av de bästa vyerna över det svenska och norska fjället. 

Andra aktiviteter än att åka skidor på påsklovet

Här hittar du även andra aktiviteter än åk på skidor under påsklovet. På Mountain Lodge har vi en nybyggd relaxavdelning för våra besökare. Här kan du koppla av i våran arombastu eller ta ett dopp i vår utomhuspool på terrassen. Perfekt efter långa åk och utförsåkning på skidor när påsklovet är som allra bäst.

 

Inne på centrumtorget hittar man allt från bowling till gamezones, allt inom 200 meters gångavstånd från hotellet. Missa inte utbudet av restauranger i Stöten. Ta av dina skidor och avnjut värmande lunch och utsökt middag under påsklovet på Bulldog Lodge Restaurang. Ägarna av Bulldog Lodge Restauramg driver även hotellets egna restaurang som bjuder på god mat som smakar allra bäst efter en dag i skidbacken. Mountain Lodge afterski- och afterdinner aktiviteter är högt uppskattade av våra gäster som trivs bland musiken, maten och sällskapet.

Kontakta oss för att boka stuga i Sälen


Gilla oss på Facebook


Granfjällstorget 2
780 91 Sälen


+46(0)280-650600


info@mountainlodge.se


Följ oss på Instagram

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer

en_GBEnglish (UK)

Subscribe to our newsletter

 
Email