Skip to content

Boende i Stöten Våra rum

Mitt i den fantastiska skidorten Stöten finns en helt ny skilodge, Mountain Lodge. Det perfekta boendet för både hela familjen och kompisgänget. Utöver den fantastiska atmosfären och den lyxiga känsla som hotellet erbjuder, finns även en restaurang, konferens, pianobar med afterski, skidshop och relaxavdelning. 

Vi erbjuder flera alternativ av boenden i Stöten. Välj mellan nybyggt hotell, stuga eller lägenhet. Hotellet har både dubbelrum och hundrum, här är alla välkomna. Rummen på boendet är anpassade efter skidåkning och är bland annat utrustade med torkskåp där blöta kläder kan torka på natten. Hotellets alla gäster har även ett eget skåp för skidor samt pjäxtorkning. Från boendet når du enkelt till Stötens vackra skidbackar. 

Våra boenden i Stöten

Samtliga av våra boenden i Stöten ligger i ett område av Sälenfjällens vackraste lägen, perfekt beläget i Stöten. Våra stugor och lägenheter har likaväl som hotellet ett nära avstånd till Sälens bästa skidåkning som passar hela familjen. Läs mer om våra stugor och lägenheter här.  Vi vill gärna bidra till minnesvärda dagar i Sveriges bästa skidort Stöten. Vi förser dig gärna med information om du vill ge dig ut på tur på egen hand, med såsom snödjup, tips och ideér. Vi har ett samarbete med Kaisers Skidbod som gör det möjligt för oss att erbjuda alla våra gäster skiduthyrning och sportbutik. 

Dubbelrum

Badrum

Skidförvaring

Boka här

Kontakta oss


Gilla oss på Facebook


Granfjällstorget 2
780 91 Sälen


+46(0)280-650600


Följ oss på Instagram

Mountain Lodge 61°16'02.9"N 12°53'09.6"E

Granfjällstorget 2, 780 91 Sälen

+46(0)280-650600

info@mountainlodge.se

Ta del av nyheter och fina erbjudanden från Mountain Lodge i Stöten genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev