Boende i Stöten

Mitt i fantastiska Sälen finns en nybyggd skilodgen, Mountain Lodge, här kan du boka ditt boende i Stöten. Det perfekta boendet för både hela familjen och kompisgänget. Utöver den härliga atmosfären och den lyxiga känsla som hotellet erbjuder, finns även en restaurang, konferens, pianobar med afterski, skidshop och relaxavdelning med nära anslutning till ditt boende i Stöten. 

Vi erbjuder flera alternativ av boenden i Stöten. Välj mellan nybyggt hotell, stuga eller lägenhet.

 

Hotellet har både dubbelrum och hundrum, här är alla välkomna. Rummen på boendet är anpassade efter skidåkning och är bland annat utrustade med torkskåp där blöta kläder kan torka på natten. Hotellets alla gäster har även ett eget skåp för skidor samt pjäxtorkning. Från boendet når du enkelt till Stötens vackra skidbackar. 

Våra boenden i Stöten

Samtliga av våra boenden i Stöten ligger i ett område av Sälenfjällens vackraste lägen, perfekt beläget i Stöten. Våra stugor och lägenheter har likaväl som hotellet ett nära avstånd till Sälens bästa skidåkning som passar hela familjen. Läs mer om våra stugor och lägenheter för att boka ditt boende i Stöten.  Vi vill gärna bidra till minnesvärda dagar i Sveriges bästa skidort Stöten. Vi förser dig gärna med information om du vill ge dig ut på tur på egen hand, med såsom snödjup, tips och ideér.

 

Kaiser Skidbod för våra boende i Stöten

Mountain Lodge är lyckligt lottade att få arbeta tillsammans med Kaisers Skidbod som på markplan driver en 425 kvm stor butik med skiduthyrning och sportbutik. Satsningen är unik i sitt slag då den görs i tätt samarbete med Amer Sports (Salomon och Atomic) och Rossignol (Dynastar, Lange och Rossignol). Perfekt för dig som bokar boende i Stöten på Mountain Lodge.

 

Resturanger för våra boende i Stöten

Krögarparet Erik & Catrin som även driver den populära restaurangen på Mountain Lodge välkomnar er igen för en ny magisk säsong!

Bakom kastrullerna står Per & Robban redo att servera er härliga luncher i form av pasta och pizza och på kvällarna den givna täljstensmenyn samt en helt ny a la carte!
Catrin har som vanligt plockat ut en massa goda viner och Simon & Leo står för härliga drinkar i den lilla baren!

Njut av hög mysfaktor inne och solig terrass ute.
Stämningen talar för sig själv och ibland har vi självaste Greta på plats för att höja den ytterligare!

Ta dig hit på skidor via pisten i Kronliften. Till fots når du oss i slutet av Vinterstigen.

Välkommen med din bordsbokning till Stötens coolaste ställe på  headwaiter@bulldoglodge.se

Kontakta oss för att boka stuga i Sälen


Gilla oss på Facebook


Granfjällstorget 2
780 91 Sälen


+46(0)280-650600


info@mountainlodge.se


Följ oss på Instagram

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer

sv_SESvenska

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

 
Email