Mountain Lodge Vår personal

Stöten Vinter Sälen Vy vackert

Johanna H o t e l l c h e f

info@mountainlodge.se

Johanna har varit i hotellbranschen hela sitt verksamma liv och när möjligheten dök upp att koppla ihop två saker som hon älskar så var saken klar. Den perfekta kombinationen av skidåkning, avkoppling och sällskap kan göra upplevelsen hur stor som helst. Att få vara en del av den här resan är något fantastiskt. Mellan varven njuter också hon av fjälltoppar, fartvinden och den sköna värken av mjölksyra i benen.

Johan & Maria restaurang 3

Johan & Maria R e s t a u r a n g

info@mountainlodge.se

Här ser ni Johan, en passionerad sommelier som brinner för mat och dryck. Han har hängt i Sälenfjällen sedan 40 år både på fritiden och på jobb.
Maria har varit i restaurangbranschen sedan barnsben. Älskar att jobba med människor, mat och dryck. Ni hittar henne troligare i restaurangen än i backarna.

Vår personal

Samuel M a r k n a d / R e c e p t i o n

samuel@mountainlodge.se

Samuel är en skidentusiast från Gunnarskog, Värmland. Som har en bakgrund som bland annat filmare, fotograf & freeski-instruktör. Han sitter sällan still och har alltid nya projekt i tankarna. Om du inte hittar honom i receptionen på Mountain Lodge så njuter han av en bra dag i skidbacken.

Kontakta oss


Gilla oss på Facebook


Granfjällstorget 2, 780 67 Sälen


+46(0)280-650600


Följ oss på Instagram

Mountain Lodge 61°16'02.9"N 12°53'09.6"E

Granfjällstorget 2, 780 67 Sälen

+46(0)280-650600

info@mountainlodge.se

Ta del av nyheter och fina erbjudanden från Mountain Lodge i Stöten genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev