Skip to content

Mountain Lodge Vår personal

Therese

Therese H o t e l l c h e f

Therese har ett förflutet inom besöksnäring och affärsutveckling på olika företag. De senaste 15 åren har hon drivit eget bolag som eventproducent. “Att få driva ett av Sveriges mysigaste fjällhotell tillsammans med duktiga medarbetare måste vara ett av de roligaste jobben man kan ha. Karriären startade i Sun Valley, Idaho och avslutas i vackra Stöten. Kan det bli bättre?”. Therese favoritbacke är den utmanande Parallellen. IMGL9828

Sonja R e c e p t i o n i s t

Här ser ni Sonja, en passionerad fjällbo som trivs i skog och natur. Hon har hängt i Sälenfjällen sedan 20 år tillbaka på sin fritid och numera jobbar hon också här. Fråga henne gärna för tips om utflykter och fjällens alla guldkorn. När Sonja är ledig hittar ni henne säkert i Träningsspåret i dalen. Passar utmärkt för både nybörjare och mer vana längdskidåkare. Mest åkta pist är nog transportpisten ner till Bulldog Lodge, Sälens bästa After ski(are).

Greta's afterski

Greta M a s k o t

Greta är en sann glädjespridare och ni stöter troligtvis på henne på Bulldog Lodge eller i receptionen på Mountain Lodge. Hon älskar After ski där hon får hänga med alla våra härliga gäster. 

IMG_8827

Ellen R e c e p t i o n / M a r k n a d

Ellen är vår globetrotter som äntligen har landat hemma i Sverige igen. Med många år i USA, har hon anammat en känsla för service som slår de flesta. När hon inte tar hand om gästerna på hotellet hittar du henne i favoritpisten Mormors störtlopp.

 

IMG_7554

Emilia R e c e p t i o n i s t

Emilia är vårt tillskott i receptionen efter att ha tagit studenten i somras. 
Från att ha fötts på skidor och spenderat säsonger ute i backarna är det nu dags för hennes första säsong inne i receptionen, men kommer inte bli hennes sista. Om ni inte ser henne inne i repan så hittar ni henne i hennes favorit pist Älvan (eller på våra sociala medier).

8EA3AB40-0671-4348-A8C4-69B6252774F9

Troja R e c e p t i o n i s t

Troja är Gretas bästa vän och ni hittar henne 9 av 10 gånger vid sin bästis sida. Troja älskar att leka och speciellt om du har dragkamp med henne.
Om du börjar klappa på henne så låter hon dig inte lämna hennes sida.

Erik Falk

Erik K ö k s c h e f

Krögaren Erik, som även ansvarar för den populära restaurangen Bulldog Lodge, blandar och ger av det bästa från det lokala köket och väl valda delikatesser från Sydtyrolen.

IMGL0623

Catrin R e s t a u r a n g c h e f

I en rustik och gemytlig lokal där de levande ljusen kommer till sin rätt väntar en diger vinlista på finsmakaren. Här regerar Catrin i matsalen. Man dricker det vin Catrin säger att man ska dricka, gärna med en berättelse om vinets ursprung, det blir ännu godare så.

Kontakta oss


Gilla oss på Facebook


Granfjällstorget 2
780 91 Sälen


Följ oss på Instagram

Mountain Lodge 61°16'02.9"N 12°53'09.6"E

Granfjällstorget 2, 780 91 Sälen

+46(0)280-650600

info@mountainlodge.se

Ta del av nyheter och fina erbjudanden från Mountain Lodge i Stöten genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev