Therese

H o t e l l c h e f

Therese har ett förflutet inom besöksnäring och affärsutveckling på olika företag. De senaste 15 åren har hon drivit eget bolag som eventproducent. “Att få driva ett av Sveriges mysigaste fjällhotell tillsammans med duktiga medarbetare måste vara ett av de roligaste jobben man kan ha. Karriären startade i Sun Valley, Idaho och avslutas i vackra Stöten. Kan det bli bättre?”. Therese favoritbacke är den utmanande Parallellen. 

Sonja

R e c e p t i o n i s t

Här ser ni Sonja, en passionerad fjällbo som trivs i skog och natur. Hon har hängt i Sälenfjällen sedan 20 år tillbaka på sin fritid och numera jobbar hon också här. Fråga henne gärna för tips om utflykter och fjällens alla guldkorn. När Sonja är ledig hittar ni henne säkert i Träningsspåret i dalen. Passar utmärkt för både nybörjare och mer vana längdskidåkare. Mest åkta pist är nog transportpisten ner till Bulldog Lodge, Sälens bästa After ski(are).

Greta

M a s k o t

Greta är en sann glädjespridare och ni stöter troligtvis på henne på Bulldog Lodge eller i receptionen på Mountain Lodge. Hon älskar After ski där hon får hänga med alla våra härliga gäster.

Ellen

Ellen är vår globetrotter som äntligen har landat hemma i Sverige igen. Med många år i USA, har hon anammat en känsla för service som slår de flesta. 

Melker

R e c e p t i o n i s t

Melker är vårt tillskott i receptionen efter att ha tagit studenten i somras. 
En inbiten skidåkare som känner Stötens område väl. Han är lika hemma på golfbanan på vår golfresort Lannalodge. Melkers favorit är den utmanande pisten Älvan, utsedd till Sveriges bästa pist flera år i rad.

Troja

R e c e p t i o n i s t

Troja är Gretas bästa vän och ni hittar henne 9 av 10 gånger vid sin bästis sida. Troja älskar att leka och speciellt om du har dragkamp med henne.
Om du börjar klappa på henne så låter hon dig inte lämna hennes sida.

Mountain Lodge Restaurang – på hotellet.

Restaurangen som är belägen på hotellet, mitt i hjärtat av Stöten, drivs av oss Erik & Catrin med vår professionella personal.

Här skapas en härlig atmosfär av människor som möts över god mat och dryck.

Erik & Catrin

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer

sv_SESvenska

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

 
Email