Ett fjäll fullt av njutning

Vi har erfarenhet och kompetens och vill därför hjälpa Er med både planeringen och genomförandet. Ni kan hyra delar av hotellet helt för er själva eller kombinera boende i hus/lägenhet med måltider och aktiviteter på hotellet.

 

Konferera i en av våra konferenslokaler, K2, Anna Purna, Akka eller Broad Peak.
Vi serverar er fika och lunch i en varm miljö inomhus, ha en team building aktivitet utomhus, eller åk snöskoter uppe på toppen av berget, njut av en avslappnade stund i relaxen.

 

Låt den välsmakande middagen få ”toppa” kvällen i vår restaurang på hotellet eller på Bulldog Lodge. Här får ni tid tillsammans för att sammanfatta dagens aktiviteter.
Berätta om Era önskemål så gör vi något riktigt bra tillsammans

 

” Det är just personalen som utgör skillnaden mot många andra hotell. Extremt tillmötesgående och vänliga. Fantastisk service. ” 

– Ove G, omdöme från Tripadvisor

 
Föregående bild
Nästa bild

Våra konferensrum

K2

– I det stora konferensrummet K2 ryms upp till 80 personer med biosittning. Rummet ger dig precis det fokus som du behöver när du samlar kollegor och vänner till möte. Rummet är utrustat med modern konferensteknik och mobil whiteboardtavla.

 

Akka

– det mindre konferensrummet med plats för 14 personer. Möblerade med styrelsebord med stolar. Detta konferensrum är helt nybyggt för säsongen och ger dig den perfekta möjligheten för en bra mindre konferens i en hemtrevlig miljö.

 

Annapurna

– det mindre konferensrummet med plats för 12 personer. Möblerade med styrelsebord med stolar. Detta konferensrum är helt nybyggt för säsongen och ger dig den perfekta möjligheten för en bra mindre konferens i en hemtrevlig miljö.

 

Broad Peak

– Ett konferensrum med styrelsebord för 8 personer. Detta konferensrum har en fantastisk vy över de norska fjällen.

Konferensförfrågan

    Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer

    sv_SESvenska

    Prenumerera på vårt nyhetsbrev

     
    Email