Skip to content

Konferens i fjällmiljö En upplevelse för företaget i Stöten

Ett fjäll fullt av njutning

Vi har erfarenhet och kompetens och vill därför hjälpa Er med både planeringen och genomförandet.

Ni kan hyra delar av hotellet helt för er själva eller kombinera boende i hus/lägenhet med måltider och aktiviteter på hotellet. Konferera i vår konferenslokal Toppen eller håll ett mer avslappnat möte i vår lounge som är utrustad med LED-TV, bekväma möbler och hisnande utsikt.
Vi serverar er fika och lunch i en varm miljö inomhus eller varför inte ta med er målet mat utomhus? Låt den välsmakande middagen få ”toppa” kvällen. Här får ni tid tillsammans för att sammanfatta dagens aktiviteter. Berätta om Era önskemål så gör vi något riktigt bra tillsammans.

Bulldog Lodge 2
Afterski2
Relaxen pool2

” Det är just personalen som utgör skillnaden mot många andra hotell. Extremt tillmötesgående och vänliga. Fantastisk service. ” – Ove G, omdöme från Tripadvisor

Våra konferensrum

Toppen

I konferensrummet Toppen ryms upp till 60 deltagare. Rummet ger dig precis det fokus som du behöver när du samlar kollegor och vänner till möte. För mindre grupper och grupparbeten har vi flera platser och miljöer att slå sig ned på.

Loungen

I Loungen kan du samla ytterligare större grupper för presentationer och andra sammankomster. Perfekt miljö om du inte vill känna dig instängd och uppstyrd, utan föredrar en mer avslappnad träff.

Konferensförfrågan

Kontakta oss


Gilla oss på Facebook


Granfjällstorget 2, 780 67 Sälen


+46(0)280-650600


Följ oss på Instagram

Mountain Lodge 61°16'02.9"N 12°53'09.6"E

Granfjällstorget 2, 780 67 Sälen

+46(0)280-650600

info@mountainlodge.se

Ta del av nyheter och fina erbjudanden från Mountain Lodge i Stöten genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev