Kom och fira Påsken tillsammans med pianisten Philip Albinsson!

Från torsdag till söndag underhåller han oss på övervåningen för afterski mellan 15-17 samt 19.30 till 22,30 under middagen.

Varmt välkomna önskar vi på Mountain Lodge

PARTYBRÖDERNA

12-13 april

Underhållning på hotellet:

fredag spelar Partybandet på afterski 15-17 hos oss på Mountain Lodge och då blir den inne på Offpist, eller ute vid fint väder. Vår DJ spelar under middagen 19-22 på våning 3. Partybröderna spelar från 22.00 fram till sent på Offpist.

Lördag spelar bandet på afterski på Bulldog 15-17.

Mountain Lodge Restaurang – på hotellet.

Restaurangen som är belägen på hotellet, mitt i hjärtat av Stöten, drivs av oss Erik & Catrin med vår professionella personal.

Här skapas en härlig atmosfär av människor som möts över god mat och dryck.

Erik & Catrin

Vi har öppet för dig hela dagen. Från frukost, fika, dagens lunch, pizza, bistromeny till a la carte på kvällen.
Take Away erbjuds på våra pizzor och utvalda bistrorätter.
Vår sommelier och kunniga bartenders erbjuder dig ett brett och varierande dryckessortiment på hög nivå, för alla tillfällen.

Se våra öppettider längre ner på sidan! 

OBS, den 8 april har vi stängt för lunch och middag då vi ska tacka av vår säsongspersonal.

Är ni ett större sällskap så når ni hovmästaren på headwaiter@mountainlodge.se alternativt
 070 25 68 048.

Vår restaurang är kontantfri.

Boka bord

 

Öppettider:

Frukost 07.30-10.00, lunch 12.00-15.00, bistromeny & pizza 12.00-21.00, middag 18.00-21.00

Kontakt: headwaiter@mountainlodge.se, tel.nr. 070-2568048

Offpist
Bar - Bistro - Lounge

I år har vi byggt in vår altan och skapat en ny yta för nöje. Under säsongen kommer vi att erbjuda spelningar med DJ vissa datum. Nästa tillfälle är den 8 och 9 mars. Fri entré. 

Välkomna!

Afterski på Bulldog

Vecka 9 välkomnar vi våren och kör vi igång vår populära afterski på Bulldog Lodge. Vår DJ spelar utomhus vid fint väder, annars inomhus. Välkomna mellan 15-17 varje fredag och lördag säsongen ut!

” Personalen är de klart trevligaste i hela Stöten och vi bemöttes ständigt med leenden och vänliga ord samt en grym service. Restaurangen håller hög klass med riktigt goda pizzor. ”
– Magnus & Alexander, omdöme från Tripadvisor

Bulldog Lodge Restaurang – mitt i pisten.

Välkommen till vår lilla krog mitt i pisten! Vi som driver krogen heter Erik och Catrin och tillsammans med våra duktiga medarbetare gör vi allt för att ge er en upplevelse utöver det vanliga.

Vi serverar er härliga luncher i form av pasta, pizza och andra klassiker. På kvällarna är det den givna favoriten täljsten med härliga tillbehör och svenskt kött, samt varierande rätter på tavla, som erbjuds!

Vi matchar menyn med utvalda, goda viner och magisk utsikt!.
Ta dig hit på skidor via pisten i Kronliften. Till fots når du oss i slutet av Vinterstigen.
Vi ses på #stötenscoolasteställe

Varmt välkomna önskar vi på Bulldog Lodge!

Boka bord på headwaiter@bulldoglodge.se

Öppettider Mountain Lodge

Frukost

Klassisk hotellfrukost med allt man kan önska. Serveras som buffé på vår mysiga nedervåning. Frukosten ingår för alla våra hotellgäster. För dig som bor i närheten kan du förboka plats mellan 7.30-10.00 för bara 165 kr per person.

 

Lunch

På Mountain Lodges restaurang serverar vi Dagens lunch alla dagar mellan 12.00-15.00. Dagens lunch inklusive sallad, soppa, kaffe & kaka för 159:-. Veckans fisk, veckans gröna, pizza och bistromeny finns som alternativ.

Åka skidor kan du göra direkt till dörren, annars finns det gott om parkeringsplatser för både skoter och bil. Skön terrass när solen värmer och mysig brasa när vinden viner.

 

Aprés ski

På Mountain Lodge nedervåning höjer vi temperaturen när backarna stänger, 16.00-18-00. Skönt häng och gott om både varmt & kallt i glasen. Pizza och bistromeny finns för den hungrige.

För dig som föredrar en stillsammare aprés ski så kan du antingen glida ner i vår utomhuspool med ett glas bubbel eller slå dig ner framför brasan med ett riktigt gott glas rött i hand.

Livemusik utvalda datum.

 

Middag

A la carte och pizza serveras 18.00-21.00. Bordsbokning görs på vår ovanvåning där vi även serverar vid bordet. På nedervåningen beställs mat och dryck i baren och här är det bara att droppa in, samma meny på bägge våningarna. Live- DJ utvalda kvällar.
Välkommen in även du som inte bor på hotellet. På vår a la carte våning kan du boka bord. Finns det inte tillgängliga tider?
Ring oss på 0280-650 600 – Restaurang. 

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer

sv_SESvenska

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

 
Email