Skip to content

Mountain Lodge Restaurang

Mountain Lodge Restaurang – 
på hotellet.

Vi öppnar igen den 7 december 2022.
estaurangen som är belägen på vårt hotell ger dig inte bara utsikt över fjällets storhet. Här skapas en atmosfär av människor som möts över goda drinkar och kärlek för magen. Må gott med en rykande het pizzaslice efter en dag i backen eller en längre stund av njutning under vår välkomponerade tvårättersmiddag som hotellgäst.

Kom förbi på en fika eller lättare tilltugg om du behöver fylla på med bra energi. Restaurangen håller öppet hela dagen. Observera! här på Mountain Lodge hanterar vi inte kontanter men det går bra att använda swish eller ditt betalkort.

Se våra öppettider och boka bord längst ner på sidan eller på restaurang@mountainlodge.se.

Bulldog Lodge Restaurang –
mitt i pisten.

Vi öppnar igenden december 2022.
Krögarparet, som även driver den populära restaurangen på Mountain Lodge, blandar och ger av det bästa från det lokala köket och väl valda delikatesser från Sydtyrolen. I en rustik och gemytlig lokal där de levande ljusen kommer till sin rätt väntar en italiensk meny och en diger vinlista på finsmakaren. Här regerar Catrin i matsalen medan Teddy är kung i pizzaköket. Man dricker det vin Catrin säger att man ska dricka, gärna med en berättelse om vinets ursprung, det blir ännu godare så.

Njut av hög mysfaktor inne och solig terrass ute. Med ambition om att vara den bästa pistkrogen, om inte i Sälen så i alla fall i Stöten! Åk hit själv så förstår du, det är enda sättet.

Ta dig hit på skidor via pisten i Kronliften. Till fots når du oss i slutet av Vinterstigen.

Öppet onsdag-lördag hela säsongen

Lunch & Pizza kl 12.00-16.00

Afterski kl 15.00-17.00

Middag 17.00-22.00

Välkommen med din bordsbokning till restaurangen@bulldoglodge.se.

Restaurangen
Bulldog Lodge 4

” Personalen är de klart trevligaste i hela Stöten och vi bemöttes ständigt med leenden och vänliga ord samt en grym service. Restaurangen håller hög klass med riktigt goda pizzor. ”
– Magnus & Alexander, omdöme från Tripadvisor

Öppettider Mountain Lodge

Frukost

Vakna upp till det bästa som finns, en uppdukad frukostbuffé. Här fyller du på inför dagens aktiviteter. Frukosten ingår för alla våra hotellgäster. För dig som bor i närheten kan du förboka plats mellan 7.30-10.00 för bara 135 kr per person.

Lunch

När det börjar suga i magen kan du ta skidorna fram till dörren. För dig som reser har vi gott om parkeringsplatser för både skoter och bil.
Fånga solens strålar på vår balkong och om vinden viner kan du sitta inomhus intill vår brasa. På Mountain Lodges restaurang serverar vi Dagens lunch alla dagar mellan 12.00-15.00. Missar du lunchen så serverar vi pizza hela dagen.

Aprés ski

Nu möter vi våren på bästa sätt och välkomnar dig till Aprés ski utomhus på Bulldog Lodge solterass fredag och lördag kl 15.00-17.00. Hit tar du dig enklast till fots eller skidvägen via Kronliften. Vi vill skapa en trevlig stämning och ett skönt häng med kvalitet på både sortiment och underhållning. På Mountain Lodge kan du antingen glida ner i vår utomhuspool med ett glas bubbel eller slå dig ner framför brasan med ett riktigt gott glas rött i hand. Vid dåligt väder flyttar vi ner våra musiker till Mountain Lodge.

Middag

För alla våra hotellgäster med halvpension står middagsbordet uppdukat varje kväll. Då serveras du kockens val av två välkomponerade rätter, för- och varmrätt eller varm- och efterrätt. Passande drycker presenteras till middagen. Utvalda datum i mars och april har vi även livemusik mellan kl 21.00-23.00.
Välkommen in även du som inte bor på hotellet. På vår a la carte våning kan du boka bord. Finns det inte tillgängliga tider? Ring oss på 0280-650 600 – Restaurang. 

Boka bord

Kontakta oss


Gilla oss på Facebook


Granfjällstorget 2, 780 67 Sälen


+46(0)280-650600


Följ oss på Instagram

Mountain Lodge 61°16'02.9"N 12°53'09.6"E

Granfjällstorget 2, 780 67 Sälen

+46(0)280-650600

info@mountainlodge.se

Ta del av nyheter och fina erbjudanden från Mountain Lodge i Stöten genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev