Skip to content

Mountain Lodge Restaurang

Mountain Lodge Restaurang – 
på hotellet.

Restaurangen stänger klockan 15.00 11/4 
Restaurangen stänger för säsongen efter frukost 16/4

Restaurangen som är belägen på vårt hotell ger dig inte bara utsikt över fjällets storhet. Här skapas en atmosfär av människor som möts över goda drinkar och kärlek för magen. Må gott med en rykande het pizzaslice efter en dag i backen eller en längre stund av njutning under vår välkomponerade tvårättersmiddag som hotellgäst.

Kom förbi på en fika eller lättare tilltugg om du behöver fylla på med bra energi. Restaurangen håller öppet hela dagen. Observera! här på Mountain Lodge hanterar vi inte kontanter men det går bra att använda swish eller ditt betalkort.

Se våra öppettider och boka bord längst ner på sidan eller på headwaiter@mountainlodge.se

Är ni ett större sällskap så når ni hovmästaren på nummer 070 25 68 048.

Bulldog Lodge Restaurang – mitt i pisten.

Krögarparet Erik & Catrin som även driver den populära restaurangen på Mountain Lodge välkomnar er igen för en ny magisk säsong!

Bakom kastrullerna står Per & Robban redo att servera er härliga luncher i form av pasta och pizza och på kvällarna den givna täljstensmenyn samt en helt ny a la carte!
Catrin har som vanligt plockat ut en massa goda viner och Simon & Leo står för härliga drinkar i den lilla baren!

Njut av hög mysfaktor inne och solig terrass ute.
Stämningen talar för sig själv och ibland har vi självaste Greta på plats för att höja den ytterligare!

Ta dig hit på skidor via pisten i Kronliften. Till fots når du oss i slutet av Vinterstigen.

Välkommen med din bordsbokning till Stötens coolaste ställe på  headwaiter@bulldoglodge.se

Ta dig hit på skidor via pisten i Kronliften. Till fots når du oss i slutet av Vinterstigen.

Öppet tisdag till lördag 12-21
Pizza: Tisdag och Lördag 12 till 16
A la carte menyn serveras Serveras: Onsdag-Fredag, 18-21 
Obs!(Om man önskar vegetariskt så måste man förboka/förbeställa det.)

Öppettider Täljsten:
Tisdag och Lördag 18-21
Ej A la carte dessa kvällar

Har du några frågor ring till oss.

Restaurangen
Bulldog Lodge 4

” Personalen är de klart trevligaste i hela Stöten och vi bemöttes ständigt med leenden och vänliga ord samt en grym service. Restaurangen håller hög klass med riktigt goda pizzor. ”
– Magnus & Alexander, omdöme från Tripadvisor

Öppettider Mountain Lodge

Frukost

Vakna upp till det bästa som finns, en uppdukad frukostbuffé. Här fyller du på inför dagens aktiviteter. Frukosten ingår för alla våra hotellgäster. För dig som bor i närheten kan du förboka plats mellan 7.30-10.00 för bara 165 kr per person.

Lunch

När det börjar suga i magen kan du ta skidorna fram till dörren. För dig som reser har vi gott om parkeringsplatser för både skoter och bil.
Fånga solens strålar på vår balkong och om vinden viner kan du sitta inomhus intill vår brasa. På Mountain Lodges restaurang serverar vi Dagens lunch alla dagar mellan 12.00-15.00. Missar du lunchen så serverar vi pizza hela dagen.

Aprés ski

Nu möter vi våren på bästa sätt och välkomnar dig till Aprés ski utomhus på Bulldog Lodge solterass fredag och lördag kl 15.00-17.00. Hit tar du dig enklast till fots eller skidvägen via Kronliften. Vi vill skapa en trevlig stämning och ett skönt häng med kvalitet på både sortiment och underhållning. På Mountain Lodge kan du antingen glida ner i vår utomhuspool med ett glas bubbel eller slå dig ner framför brasan med ett riktigt gott glas rött i hand. Vid dåligt väder flyttar vi ner våra musiker till Mountain Lodge.

Middag

För alla våra hotellgäster med halvpension står middagsbordet uppdukat varje kväll. Då serveras du kockens val av två välkomponerade rätter, för- och varmrätt eller varm- och efterrätt. Passande drycker presenteras till middagen. Utvalda datum i mars och april har vi även livemusik mellan kl 21.00-23.00.
Välkommen in även du som inte bor på hotellet. På vår a la carte våning kan du boka bord. Finns det inte tillgängliga tider? Ring oss på 0280-650 600 – Restaurang. 

Boka bord

Kontakta oss


Gilla oss på Facebook


Granfjällstorget 2
780 91 Sälen


Följ oss på Instagram

Mountain Lodge 61°16'02.9"N 12°53'09.6"E

Granfjällstorget 2, 780 91 Sälen

+46(0)280-650600

info@mountainlodge.se

Ta del av nyheter och fina erbjudanden från Mountain Lodge i Stöten genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev