Boende i Stöten

Områden

Med ett av Sälenfjällens vackraste lägen, optimalt beläget i Stöten. Här får du ett bekvämt ski-in/ski-out läge på nära avstånd till Sälens bästa skidåkning som passar hela familjen.

Stugor och lägenheter

Våra stugor och lägenheter kan bokas från den 12 december 2024 till 21 april 2025 med ankomst onsdag, torsdag, lördag och söndag.

Avbeställningsskydd och avresestäd kan bokas till separat på info@mountainlodge.se i den mån vi har möjlighet.

Hotell - Mountain Lodge

Mountain Apartments

Stuga - Granfjällsplatån

Lägenhet - Mountain Village

Lägenhet – Mountain Plaza

Stuga - Nordklint

Lägenhet - Ranchen

Stuga - Soltorgsbyn

Soltorgsbyn Stöten2

Stuga - Granfjällsbyn

Parhus - Granfjällsporten

Granfjällsporten 1C

Lägenhet - Granfjällspisten

Granfjällspisten

Lägenhet - Stöten Mitt

Stöten Mitt

Dalaviste

Djurvänliga stugor

Djurtillåtet

Stort utbud av boenden i Stöten

Samtliga av våra boenden i Stöten ligger i ett område av Sälenfjällens vackraste lägen, perfekt beläget i Stöten. Våra stugor och lägenheter har likaväl som hotellet ett nära avstånd till Sälens bästa skidåkning som passar hela familjen. Läs mer om våra stugor och lägenheter för att boka ditt boende i Stöten.  Vi vill gärna bidra till minnesvärda dagar i Sveriges bästa skidort Stöten. Vi förser dig gärna med information om du vill ge dig ut på tur på egen hand, med såsom snödjup, tips och ideér.

Vårt Hotell

Mountain Lodge hotell är ett nybyggt hotell som satsat stort på att utöka utbudet av Stötens boenden. Här finns 26 dubbelrum, konferens, restaurang, pianobar och skidshop, allt i samma byggnad. Utformad som en skilodge har hotellet en mysig välkomnande atmosfär som inger fjällkänsla. Våra hotellrum är modernt utformade för att man ska kunna bo bekvämt och samtidigt anpassade för skidåkning då alla är utrustade med torkskåp och skidförråd. Det ingår frukost till alla våra hotellgäster. Mountain Lodge är ett lämpligt boende om man vill ha en komplett vistelse och bo smidigt. Här har servicen alltid en självklar plats.

Stugförmedling med boenden i Stöten

Vi har en stugförmedling med cirka 500 bäddar som ger en stor variation av mysiga boenden i Stöten. Med närhet till naturen men också pulsen i centrum så kan du själv välja vila och avskildhet såväl som aktivitet och gemenskap. Våra mysiga fjällstugor passar bra som boende för de som reser med familj eller med kompisgäng. Du har alltid gångavstånd till backarna för en ski in-ski out upplevelse. Kolla gärna våra områden för att se vilka boende som vi erbjuder i Stöten 

Pet-friendly boende i Stöten

Vi välkomnar även djur och beroende på vilket boende du väljer kan ditt husdjur få vistas där. Håll utkik efter våra Pet-Friendly boenden i Stöten. Kontakta oss på info@mountainlodge.se eller telefon 0280-650 600 för frågor.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer

sv_SESvenska

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

 
Email