Vi vill gärna bidra till minnesvärda dagar i Sveriges bästa skidort Stöten. Vi tar gärna fram förslag som ger hela företaget en positiv kick med tid för samtal, aktiviteter, gemenskap och massor av ny energi. 

Med ett perfekt läge mellan pisten och dalen, får ni minsta möjliga spilltid mellan konferens och aktiviteter. Hotellet erbjuder 104 bäddar till säsongen genom vår utbyggnad med åtta nya lägenheter för 6–8 personer. Mountain Lodge förmedlar även nya moderna lägenheter/stugor i nära anslutning till hotellet med ski-in/ski-out läge.

Vår relax erbjuder en utomhuspool, bastu, vilstolar och liten bar för väderbitna gäster efter utevistelsen. Inom husets väggar finns liftkortsförsäljning och även Kaisers Skidbod med allt ni behöver för både utför- och längdskidåkning.

I vår konferenslokal Toppen kan vi möblera för 80 personer i biosittning. Här bygger vi ut med två grupprum för ca 10–15 personer.

Ingen fjällkonferens utan Aprés ski! Baren/restaurangen på våning tre har en perfekt inramning för ”Pistvakt-tema! med Ockelboskoitrar och stollift i taket. Självklart blandar vår bartender Bäverhojt och Zingo till de som vill ha alkoholfritt.

Efter en aktiv dag med mycket fjälluft, blir man hungrig! Våra krögare Catrin och Erik serverar riktigt god mat, lagad från grunden, med stor kärlek. På hotellet finns en egen restaurang i två våningar med fjällets bästa pizzabagare och delikata a la carte-rätter. Högre upp i pisten finner ni vår charmiga restaurang Bulldog Lodge med plats för 45 gäster inomhus.

Här nedan kan du göra din konferensförfrågan och läs mer om att flyga till Sälen. Hör av dig till oss så hjälper vi dig fram.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer

sv_SESvenska

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

 
Email