Sälen Lägenhet

Mountain lodge lägenheter i Sälen

Mountain Lodge i Sälen erbjuder en mängd olika lägenheter som är både moderna och bekväma, och som passar utmärkt för både små och stora grupper. Här finns något för alla smaker och behov! Servicen har dessutom alltid en självklar plats på alla våra lägenheter i Sälen.

 

Bekväma lägenheter i anslutning till Sälens bästa backar

Våra lägenheter i Sälen är utrustade med moderna faciliteter som trådlöst internet, TV och fullutrustade kök. Njut framför brasan eller slappna av i bastun efter en dag i skidbackarna. Med vår närhet till skidområdet i Sälen är lägenheten aldrig långt ifrån ett fjälläventyr. När det kommer till aktiviteter finns det massor att göra i Sälen året runt. På vintern kan du ta del av skidåkning, snowboardåkning och andra vintersporter på närliggande skidbackar. Under sommaren finns det möjlighet till vandring, cykling, fiske och mycket mer. Oavsett säsong, är en lägenhet i Sälen ett perfekt val för en härlig och avkopplande semester.

DJI_0033-Redigera (1)

Hitta rätt lägenhet i Sälen

På Mountain Lodge, är din upplevelse av Sälen i lägenheten vår prioritet. Vi erbjuder personlig service och arbetar hårt för att säkerställa att du får en fantastisk vistelse. Har du därmed önskemål eller frågor är du alltid varmt välkommen att kontakta oss som sitter i receptionen. Är husdjur något du önskar ha med kan vi ordna ett av våra Pet-Friendly lägenheter. Åker du i ett större sällskap och behöver många bäddar? Då kanske våra parhus eller stora lägenheter passar dig. 

 

Njut av god mat på våra restauranger

Missa heller inte att njuta av god mat på Mountain Lodge Restaurang samt Bulldog Lodge Restaurang när du besöker Sälen i en av våra lägenheter. Här bjuder vi dessutom på Afterski och Afterdinner aktiviteter och kanske får du träffa käraste bulldoggen Greta som ibland hälsar på i receptionen och på restaurangerna.

 

Boka din lägenhet i Sälen

Sälens lägenheter har allt du behöver för en fantastiskt skidsemester och bokar du lägenhet med Mountain Lodge har du ski-in/ski-out läge till Sälens bästa backar samtidigt som du kan hyra skidor på en 425 kvadratmeter skidbod med sportbutik och skiduthyrning. Boka lägenhet i Sälen med Mountain Lodge så ser vi fram emot att välkomna er till Sälen.

 

Kontakta oss för att boka stuga i Sälen


Gilla oss på Facebook


Granfjällstorget 2
780 91 Sälen


+46(0)280-650600


info@mountainlodge.se


Följ oss på Instagram

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer

sv_SESvenska

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

 
Email