Åk skidor på sportlovet

Stöten är en av de mest populära skidorterna i Sverige och ett perfekt resmål för alla som vill uppleva fantastisk skidåkning i en unik och vacker miljö. Här finns något för alla, oavsett om du är nybörjare eller erfaren skidåkare.

 

Mountain Lodge och skidor på sportlovet?

Lodgen är inredd med en rustik och mysig stil som gör att du känner dig hemma direkt. Träpanelen på väggarna, den öppna spisen och mjuka filtar ger en varm familjär känsla. Från fönstren ser du ut över de fantastiskt fjället. Efter en lång dag i backen eller spåret kan du koppla av i bastun efter skidåkningen på sportlovet. 

 

Skidbackarna i Stöten är mångsidiga och varierande, med allt från lättare backar för nybörjare till utmanande svarta pister för de mer erfarna åkarna. De välpreparerade backarna gör det enkelt att glida fram och njuta av åkningen. Men Stöten är inte bara känd för sin fantastiska skidåkning på sportlovet. Här finns också en livfull by med många olika aktiviteter att välja mellan. Efter en dag i backarna kan du njuta av god mat och dryck i Mountain Lodgens egna resturang eller Bulldog Lodge.

 

Skidåkning på sportlovet i Stöten

Mitt i Stöten finner du Mountain Lodge med hotell, stugförmedling, restaurang, skidshop och relaxavdelning. Våra boenden ligger mitt i Stötens centrum, bekvämt placerade med ski in- ski out läge. Vi har aktiviteter för hela familjen. Kombinera skidåkningen på sportlovet med avslappning hos Mountain Lodge. Besök vår relaxavdelning med en skön och avkopplande miljö efter en heldag i backen. 

 

Här kan du ta ett dopp i vår utomhuspool på vår terrass med utsikt över fjället eller värma dig i vår stora arombastu. Alla mår bra av en avkopplande stund! Vi välkomnar även till Aprés ski på vår restaurang Bulldog Lodges på vår solterrass fredagar och lördagar i när ni åker skidor på sportlovet. Njut av en trevlig stämning och underhållning efter en dag i backen. 

DJI_0033-Redigera (1)

Kaiser skidbod Mountain Lodge

Mountain Lodge är lyckligt lottade att få arbeta tillsammans med Kaisers Skidbod som på markplan driver en 425 kvm stor butik med skiduthyrning och sportbutik för uthyrning av skidor på sportlovet. Satsningen är unik i sitt slag då den görs i tätt samarbete med Amer Sports (Salomon och Atomic) och Rossignol (Dynastar, Lange och Rossignol). 

Vill du hyra utrustning och skidor på sportlovet?

Du kan både boka här på sidan för enkla val av skidor, pjäxor, snowboard med mera. För större utbud eller om du vill boka för hela familjen rekommenderar vi dig att boka direkt på www.kaisersskidbod.se. Där finner du samtlig utrustning tillsammans med priser.

 

Hitta till oss 

Resa med flyg, buss eller tåg för att åka skidor på sportlovet

Nu kan du flyga till Scandinavian Mountains Airport SAS flyger lördagar till och från London samt söndagar till och från Köpenhamn. BRA-flyg tar dig från Bromma, Göteborg, Växjö och Ängelholm till Sälen.

 

När du har landat på Scandinavian Mountains Airport tar det bara 14 min med bil till Mountain Lodge. Vid varje ankommande flyg finns det transferbuss som kostar 230 kr/person. Det finns även taxi för 1-8 personer. Förboka din transfer på Sälen buss.

 

Om ni väljer att åka tåg och buss till Stöten för att åka skidor på sportlovet kan ni boka paketresa med SJ eller Dalatrafik. Ni åker då tåg till Mora eller Borlänge och fortsätter sedan via buss till Stöten med Dalatrafik. Ni kan självklart också åka hela vägen med buss. Med Fjällexpressen tar du dig hela vägen fram till Stöten från Stockholm, Göteborg och Malmö.

 

Vill du istället ta bilen finns det gott om parkeringsplatser framför hotellet avsedda för hotellets gäster. 

 

Boka din resa med skidåkning på sportlovet redan idag!

Det är enkelt att hitta till Mountain Lodge. Till oss kan du resa med flyg, buss eller tåg. Med vårt centrala läge i Stöten tar du dig enkelt från flygplatsen med transfer och enkelt från tåget med buss, För att åka skidor på sportlovet. Föredrar du att ta bilen så finns det gott om parkeringsplatser framför hoteller avsedda för hotellets gäster.

 

Kontakta oss för att boka stuga i Sälen


Gilla oss på Facebook


Granfjällstorget 2
780 91 Sälen


+46(0)280-650600


info@mountainlodge.se


Följ oss på Instagram

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer

sv_SESvenska

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

 
Email