Vi har erfarenhet och kompetens och vill därför hjälpa Er med både planeringen och genomförandet av er kick-off .

En kick-off kan vara någonting som bidrar till att saker och ting fungerar bättre än tidigare. Det finns en hel del saker man kan göra för att stärka sammanhållningen i en grupp eller på en arbetsplats. Berätta om Era önskemål så gör vi något riktigt bra tillsammans.

Vi erbjuder er full service på hotellet så att ni kan fokusera på utveckling och roligheter. Eller så är ni redo för en större utmaning i form av olika aktiviteter och ett gemensamt boende där alla hjälps åt för att bidra till en lyckad vistelse, oavsett så hjälper vi Er.

Tips! Spara tid, nu kan du flyga in deltagarna från flera håll i och utanför Sverige, till Scandinavian Mountain Airport. För att snabbt och bekvämt ta Er till oss med transferbuss (bara 14 minuter från flygplatsen till Mountain Lodge i Stöten).

Eller varför inte låta fjälläventyret börja direkt? Peppa upp gruppen med en fartfylld skotertur eller låt färden upp på fjället gå med hundspann.

Vi ser till att Er kick-off blir lyckad. Ta första kontakten med oss idag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer

sv_SESvenska

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

 
Email