Skip to content

Mountain Lodge är en ny skilodge i Stöten som inger en sann skilodge-känsla med sin rustika inredning, öppna spisar och synliga bjälkar. Det skapar den familjära atmosfären och servicen har en självklar plats. På hotellet i Sälen kan du avnjuta en komplett vistelse med fantastisk skidåkning, boende, restaurang, pianobar, after ski och skidshop. Hotellet i Sälen erbjuder möjligheten att boka olika hotellrum med varierande faciliteter.

Letar du efter hotell i Sälen?

Hotellet har 26 dubbelrum, totalt 52 bäddar.  Rummen är  inspirerade av fjället och vi har jobbat med att återskapa en mysig fjällkänsla. Rummen är utrustade med eget torkskåp där blöta kläder kan torkas efter en heldag i backen. Du har även tillgång till ett eget skidskåp där skidor och pjäxor kan torkas och förvaras.
Hos oss är alla välkomna! Vi erbjuder hundrum på hotellet. Dessa är placerade på bottenvåning och entreplan.

DJI_0024-Redigera

Boka här

Hotell i Sälen med relaxavdelning

Njut av relaxavdelningen på ett unikt hotell i Sälen med en skön och avkopplande miljö. Med sina stora fönster kan du överblicka vinterlandskapet för att finna ro och återhämtning. Relaxavdelningen har en utomhuspool på terrassen och en arombastu inomhus med anslutning till en bemannad bar för den som vill beställa dryck eller snacks.  

Hitta till vårt hotell i Sälen

Resa med flyg, buss eller tåg
Nu kan du flyga till Scandinavian Mountains Airport SAS flyger lördagar till och från London samt söndagar till och från Köpenhamn. BRA-flyg tar dig från Bromma, Göteborg, Växjö och Ängelholm till hotell Sälen.

När du har landat på Scandinavian Mountains Airport tar det bara 14 min med bil till Mountain Lodge. Vid varje ankommande flyg finns det transferbuss som kostar 230 kr/person. Det finns även taxi för 1-8 personer. Förboka din transfer på Sälen buss

Om ni väljer att åka tåg och buss till Stöten kan ni boka paketresa med SJ eller Dalatrafik. Ni åker då tåg till Mora eller Borlänge och fortsätter sedan via buss till Stöten med Dalatrafik. Ni kan självklart också åka hela vägen med buss. Med Fjällexpressen tar du dig hela vägen fram till Stöten från Stockholm, Göteborg och Malmö till ditt hotell i sälen.

Vill du istället ta bilen finns det gott om parkeringsplatser framför hotellet avsedda för hotellets gäster.

Hotell i Sälen med konferens

Mountain Lodge hotell i Sälen hjälper till med både planering och utförande av konferensen. Hos oss kan ni själva sätta ihop er fjällvistelse genom att hyra delar av hotellet i Sälen eller kombinera boende med måltider och aktiviteter som hotellet erbjuder. Konferera i vår konferenslokal, Toppen, som rymmer 60 deltagare. Föredras ett mer avslappnat möte i vår lounge som är utrustad med tv, bekväma möbler och en fantastisk utsikt.

Kontakta oss för att boka hotell i Sälen


Gilla oss på Facebook


Granfjällstorget 2
780 91 Sälen


+46(0)280-650600


Följ oss på Instagram

Mountain Lodge 61°16'02.9"N 12°53'09.6"E

Granfjällstorget 2, 780 91 Sälen

+46(0)280-650600

info@mountainlodge.se

Ta del av nyheter och fina erbjudanden från Mountain Lodge i Stöten genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev