Hotell i Sälen

Mountain Lodge är en ny skilodge i Stöten som inger en sann skilodge-känsla med sin rustika inredning, öppna spisar och synliga bjälkar. Det skapar den familjära atmosfären och servicen har en självklar plats. På hotellet i Sälen kan du avnjuta en komplett vistelse med fantastisk skidåkning, boende, restaurang, pianobar, after ski och skidshop. Hotellet i Sälen erbjuder möjligheten att boka olika hotellrum med varierande faciliteter.

 

Upplev Sälens fjällhotell

Vill du uppleva Sälen i hotell med äkta skilodgekänsla? Mountain Lodge hotell är ett nybyggt hotell med rustik miljö, inrett med öppna spisar och träbjälkar i taket. Här får du en komplett vistelse i Sälen med ett hotell, restaurang, pianobar, spa och relaxavdelning i samma byggnad och med direkt ski in-ski out läge. Mountain Lodge i Sälen erbjuder hotellrum med varierande faciliteter.

 

Våra hotellrum i Sälan

Mountain Lodge hotell i Sälen är inspirerat av fjället och vi vill förmedla en mysig fjällkänsla. Alla hotellrum är fräscha och utrustade med eget torkskåp för blöta kläder samt ett eget skidskåp där skidor och pjäxor kan förvaras. Våra Pet-Friendly Hotellrum är perfekta för de med äventyrliga hundar som vill följa med till fjället. Vi kan även ordna konferensrum för teambuilding aktiviteter, toppen som rymmer 60 pers. För lugnare aktiviteter är vår lounge perfekt som är utrustad med tv, bekväma möbler och fantastisk utsikt. Hos oss är alla välkomna!

 

Sälens aktiviteter vid hotellet

I Sälen har Mountain Lodge hotell Sälens bästa fallhöjd samt längdspår i dalen och på toppen, vars utsikt är en fröjd för ögat. Stötens utbud av skidbackar gör att det finns något för nybörjaren och den erfarne åkaren. I Stötens centrumtorg finns bowling, gym, gamezone och matbutiker för alla dina behov. För den hungriga finns hotellets egna restaurang Mountain Lodge restaurang. Ute i pisten ligger Bulldog Lodge restaurang där alla hungriga skidåkare har möjligheten att träffa lilla Bulldoggen Greta. Du når restaurangen på skidor via pisten i Kronliften och till fots i slutet av Vinterstigen.

 

Letar du efter hotell i Sälen?

Hotellet har 26 dubbelrum, totalt 52 bäddar.  Rummen är  inspirerade av fjället och vi har jobbat med att återskapa en mysig fjällkänsla. Rummen är utrustade med eget torkskåp där blöta kläder kan torkas efter en heldag i backen. Du har även tillgång till ett eget skidskåp där skidor och pjäxor kan torkas och förvaras.
Hos oss är alla välkomna! Vi erbjuder hundrum på hotellet. Dessa är placerade på bottenvåning och entreplan.

DJI_0024-Redigera

Hotell i Sälen med relaxavdelning

Njut av relaxavdelningen på ett unikt hotell i Sälen med en skön och avkopplande miljö. Med sina stora fönster kan du överblicka vinterlandskapet för att finna ro och återhämtning. Relaxavdelningen har en utomhuspool på terrassen och en arombastu inomhus med anslutning till en bemannad bar för den som vill beställa dryck eller snacks.   Relaxavdelning

 

Stuga eller hotell i sälen?

Det kan vara svårt att besluta sig om typ av boende i Sälen. Oavsett om du föredrar att bo i hotell eller stuga så har Mountain Lodge ett boende för alla i Sälen. Våra hotell är utformade för att ge dig ett smidigt och bekvämt boende som kräver väldigt lite planering. På detta hotell har servicen en självklart plats och här har du nära gångavstånd till Sälens bästa skidåkning. Utöver det finns det fler aktiviteter och inte minst har du en sportbutik med skiduthyrning på hotellets markplan. Här hittar du ett stort utbud av utrustning och du kan också göra din bokning online innan besöket. För dig som kommer med bil har vi dessutom parkering framför hotellet avsedd för våra gäster.

 

Våra stugor och lägenheter har allt man behöver för att garantera en minnesvärd vistelse i Sälen. Med enklare utformning och nära till naturen passar det dig som vill bo i en stillsam och lugn miljö. Det passar även dig som vill ha en mer äventyrlig resa då du har nära tillgång till Stötens alla aktiviteter och goda ski in-ski out möjligheter. 

 

Hitta till vårt hotell i Sälen

Resa med flyg, buss eller tåg

Nu kan du flyga till Scandinavian Mountains Airport SAS flyger lördagar till och från London samt söndagar till och från Köpenhamn. BRA-flyg tar dig från Bromma, Göteborg, Växjö och Ängelholm till hotell Sälen.

När du har landat på Scandinavian Mountains Airport tar det bara 14 min med bil till Mountain Lodge. Vid varje ankommande flyg finns det transferbuss som kostar 230 kr/person. Det finns även taxi för 1-8 personer. Förboka din transfer på Sälen buss

 

Om ni väljer att åka tåg och buss till Stöten kan ni boka paketresa med SJ eller Dalatrafik. Ni åker då tåg till Mora eller Borlänge och fortsätter sedan via buss till Stöten med Dalatrafik. Ni kan självklart också åka hela vägen med buss. Med Fjällexpressen tar du dig hela vägen fram till Stöten från Stockholm, Göteborg och Malmö till ditt hotell i sälen.

Vill du istället ta bilen finns det gott om parkeringsplatser framför hotellet avsedda för hotellets gäster.

 

Hotell i Sälen med konferens

Mountain Lodge hotell i Sälen hjälper till med både planering och utförande av konferensen. Hos oss kan ni själva sätta ihop er fjällvistelse genom att hyra delar av hotellet i Sälen eller kombinera boende med måltider och aktiviteter som hotellet erbjuder. Konferera i vår konferenslokal, Toppen, som rymmer 60 deltagare. Föredras ett mer avslappnat möte i vår lounge som är utrustad med tv, bekväma möbler och en fantastisk utsikt.

Konferens

 

Vad kostar en stuga i Sälen?

Våra priser på stuga i Sälen är varierande beroende på bland annat vistelsens tid och antal bäddar. Se vår bokningssida för mer specifika priser för just din vistelse.

 

Kontakta oss för att boka stuga i Sälen


Gilla oss på Facebook


Granfjällstorget 2
780 91 Sälen


+46(0)280-650600


info@mountainlodge.se


Följ oss på Instagram

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer

sv_SESvenska

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

 
Email