Hotell i Stöten

Stöten är en populär skidort belägen i Sälen, Sverige. Den är känd för sina utmärkta skidanläggningar och lyxiga boendealternativ, inklusive dess prestigefyllda hotell.

 

När det gäller service är hotellen i Stöten kända för sin varma gästfrihet och professionella personal. De erbjuder ofta skiduthyrning, arrangemang för skidskola och andra skidrelaterade tjänster, vilket säkerställer en problemfri skidupplevelse för sina gäster, dvs. de erbjuder  en omfattande upplevelse. De kompletterar perfekt spänningen av skidåkning med sina bekväma boenden, förstklassiga faciliteter och utmärkt service. Oavsett om du är en erfaren skidåkare eller en nybörjare, lovar en vistelse i Stöten en minnesvärd och trevlig vintersemester.

Mountain Lodge hotell i Stöten

Tankar åt att besöka Sälen och åka skidor? Mountain Lodge erbjuder ett komplett paket med boende, restaurang, skiduthyrningslokal samt relaxavdelning i Sälens nordligaste skidort Stöten. Vårt hotell inger en sann skilodge-känsla där den familjära atmosfären och servicen har en självklar plats.

 

Den erbjuder en perfekt blandning av komfort, lyx och närhet till skidbackarna. Dessa boenden är utformade för att ge turister en varm och mysig miljö efter en lång dag på skidorna. Rummen är typiskt inredda med mysiga interiörer, utrustade med moderna bekvämligheter och erbjuder fantastiska utsikter över de snöiga landskapen.

Miljön och hotellet i Stöten

 

Hotellet har nyligen fått en storsatsning och har en stor luftig och mysig reception. Här ger öppen brasa och synliga bjälkar den rustika känslan som påminner mycket om just en skilodge. Alla våra hotellrum är utrustade med skidförråd och torkskåp så att du enkelt kan förvara och torka din skidutrustning. 

Hotellet ligger i Stötens centrum och ger nära tillgång till både lift och skiduthyrningslokaler. Från hotellets entré finns ski in-ski out möjligheter för både längdskidor och utförsåkning. I Stötens centrumtorg har du som hotellgäst även gångdistans till både bowling, gym, bad och bastu, spa samt matbutik.

 

Hotellets restauranger

Beläget på hotellet har vi våran populära Mountain Lodge Restaurang med hög mysfaktor och utsökt mat samt goda drinkalternativ. Genom hotellets restaurang får du unika vyer över fjällets storhet tack vare Stötens fantastiska läge. Vi serverar både frukost, lunch och á la carte med afterski och afterdinner aktiviteter. Kom och njut av en god drink, underbart sällskap och en stämning som är på topp!

Ute i pisten finner du även Bulldog Lodge Restaurang som passar dig som vill slappna av i en härlig miljö bland trevliga värdar och god mat efter en lång skidtur. Har du tur kanske du får träffa Bulldoggen Greta som brukar socialisera sig bland våra gäster. Vi erbjuder både afterski och afterdinner aktiviteter med livespelningar från utvalda artister och DJs. Restaurangen finns nära belägen till vårt hotell i Stöten.

Relax för våra hotellgäster

Vår relaxavdelning är tillgänglig till alla våra hotellgäster där du kan värma dig i vår stora arombastu och ta ett dopp i hotellets utomhuspool. På terassen möts du av Stötens mest vidunderliga utsikter över den svenska och norska fjällen. Hotellet erbjuder massage som går att boka med Edit eller Karin på Wellnesbyme som är våra massageterapeuter. Observera att i våra massagebehandlingar ingår ej vistelse i relaxen. För bokning av relaxen kan du självklart ringa oss i reception på telefon 0280-650 600.

 

Konferens för företag

På Mountain Lodge hotell kan företag konferera i hotellets konferenslokaler. Boka in team-building aktiviteter och ta en åktur på snöskoter till toppen av Stöten samtidigt som sällskapet tar en fika eller lunch i hotellets varma miljö. Med ett perfekt läge mellan pisten och dalen får ni minsta möjliga spilltid mellan konferens och aktiviteter i Stöten. Vi kan hjälpa dig med förslag som kan ge hela företaget en positiv kick och skapa gemenskap.

 

Pet-friendly hotell i Stöten

Vårt hotell är Pet-Friendly. Oavsett om du bokar hotellrum, lägenhet eller stuga, så hjälper vi dig vi att hitta ett djurtillåtet boende i Stöten. Våran Greta hoppas få träffa många vänner på hennes afterski i Bulldog Lodge. 

Om du har allergi kan det vara bra att informera oss om detta då det vistas djur på vissa platser i hotellet.

 

Om Mountain Lodge hotell i Stöten

Hotellet uppfördes 2018 av Sven Jacobsson och Henrik Johansson tillsammans med sina familjer som har i drygt 20 år bidragit till Stötens utveckling. Idag bedriver Henrik hotellet med visionen om Stöten som en blomstrande skiddestination. Mountain Lodge värnar om sina gästers önskningar. Du är därmed varmt välkommen att komma med förslag och önskningar om hur vi kan uppfylla era behov under er vistelse. Du kan beställa avbeställningsskydd där vi lämnar öppet köp och fri avbokning samt fri avbokning vid akut sjukdom. 

Kontakta oss för att boka stuga i Sälen


Gilla oss på Facebook


Granfjällstorget 2
780 91 Sälen


+46(0)280-650600


info@mountainlodge.se


Följ oss på Instagram

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer

sv_SESvenska

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

 
Email