Skip to content

Skaffa dig en minnesvärd påsk på Mountain Lodge

Vi på Mountain Lodge vill fira påsken ordentligt och ge dig en påsk värd att minnas. Med god påskmat, härlig vårskidåkning och roliga aktiviteter blir påskdagarna fullspäckade. Bulldog Lodge har en exklusiv sittning på Skärtorsdagen där det bjuds på Bulldog Royal middag. På Mountain Lodge Restaurang serveras påskbuffé under Påskafton. Skidåkningen är inte det enda att se fram emot då det även arrangeras en del aktiviteter både för barn och familj. För barnen finns aktiviteter för alla åldrar. Här får de ha massa roliga stunder tillsammans med andra lekfulla barn. 

Du kan göra din bokning nedan men det går också bra att boka via telefon 0280-650 600 eller mail info@mountainlodge.se. Vi önskar dig en fantastisk påsk!

Boka här

Ett påsklov med bekvämt boende och skidåkning

Spendera påsklovet med skidåkning och bo bekvämt på Mountain Lodge i Stöten.  Hotellet ger en mysig fjällkänsla och är anpassat efter skidåkning. Hotellets rum är utrustade med eget torkskåp där kläder enkelt kan torkas samt ett eget skidskåp på bottenplan där skidor och pjäxor kan förvaras. Passa på att värma dig framför hotellets sprakande brasa i loungen. 
Fyll påsklovet med skidåkning i kombination med avslappning och besök vår relaxavdelning. Njut av en avkopplande stund i vår bastu, utomhuspool på terrassen eller med en massage. Du bokar din entré till relaxavdelningen i receptionen. För dig som önskar mer aktiva aktiviteter utöver skidåkningen finns även bowling, gym, gamezone och bad, allt inom 200 meters gångavstånd från hotellet. 

Ett fartfyllt påsklov med skidåkning

Pausa påsklovets skidåkning med en lunch mitt i backen. Besök Bulldog Lodge Restaurang som ligger mitt i pisten. Här serveras härliga luncher samt goda middagar på kvällen. Avnjut påsklovet med skidåkning oavsett väder, på vår soliga terrass utomhus eller vår höga mysfaktor inomhus. Avsluta påsklovets skidåkning med en Aprés ski på Bulldog Lodge terrass både Fredag och Lördag. Här bemöts du av en härlig stämning och underhållning i alla dess former. Hit tar du dig enkelt med skidor via pisten i Kronliften

DJI_0033-Redigera (1)

Stöten erbjuder påsklovets bästa skidåkning!

Stöten i Sälen erbjuder påsklovets bästa skidåkning. Ta del av skidåkning för hela sällskapet, såväl utför som på längden. Våra boenden ligger bekvämt placerade, alla med en närhet till backen. Garantera ett minnesvärt påsklov med skidåkning med rätt utrustning. Mountain Lodge erbjuder uthyrning av utrustning i samarbete med Amer Sports och Rossignol. 

Kontakta oss 


Gilla oss på Facebook


Granfjällstorget 2
780 91 Sälen


+46(0)280-650600


Följ oss på Instagram

Mountain Lodge 61°16'02.9"N 12°53'09.6"E

Granfjällstorget 2, 780 91 Sälen

+46(0)280-650600

info@mountainlodge.se

Ta del av nyheter och fina erbjudanden från Mountain Lodge i Stöten genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev