Skip to content

Boende i Sälen Våra rum

Hitta ditt fjällboende och boka din stuga i Sälen. Vi har stugor i Sälens vackraste lägen, placerade med ett bekvämt ski-in/ski-out länge på nära avstånd till fantastisk och varierad skidåkning som passar hela sällskapet. Utöver att hyra stuga i Sälen, finns även möjlighet att hyra lägenhet och fjällvillor. Önskar du ett mer bekvämt boende än en stuga i Sälen så har vi även hotellrum inredda för att skapa en mysig fjällkänsla. Hotellrummen är anpassade efter skidåkningen och är utrustade med torkskåp på rummet och alla boende på hotellet har tillgång till egen skidförvaring. Våra hotellrum är går att boka med ankomst och avresa torsdagar och söndagar. Mountain Lodge välkomnar även hundar till samtliga boendealternativ. Oavsett om du väljer hotellrum, lägenhet eller stuga.

Boka här

Hyr skidor i Sälen

Vi har boende i Sälen för alla sällskap, för barnfamiljer såväl som kompisgänget. Stöten erbjuder varierad skidåkning både för nybörjaren som för den som är mer rutinerad. Här finns möjlighet att både åka längdskidor som utför. Oavsett om du föredrar stuga, lägenhet eller hotell så vi har boenden i Sälen för alla.

Vi erbjuder flera olika boendealternativ. Allt från bekväma hotellvistelser med en mysig fjällkänsla.Hotellrummen är utrustade med torkskåp och alla hotellrum har egna skidskåp där skidor kan förvaras och där pjäxorna kan torka. Övriga boenden i Sälen är stugor och lägenheter. Även dessa boenden är placerade med närhet till backen och har ett bekvämt ski-in / ski-out läge. Allt för att er vistelse ska bli så bekväm som möjligt. Våra hotellrum är bokningsbara med ankomst och avresa torsdagar och söndagar. Våra hus & lägenheter är bokningsbara med ankomst och avresa onsdagar och lördagar under högsäsong.

Dubbelrum

Badrum

Skidförvaring

Vilken dag byter man stuga i Sälen?

Vid bokning av stuga i Sälen gäller följande ankomstdagar, onsdag, torsdag, lördag och söndag. Vi erbjuder avbeställningsskydd och avresestäd som kan bokas separat i den mån vi möjlighet.

Vad kan man göra i Sälen?

Här finns ett sort utbud av varierad skidåkning för både nybörjaren och för den mer rutinerade, såväl utför som på längde. Utöver skidåkning har även Mountain Lodge restauranger och after ski. Här finns även en relaxavdelning där en skön och avkopplande miljö kan avnjutas. Värm dig i vår bastu eller ta ett dopp i vår utomhuspool på terrassen med fantastisk utsikt. Vi vill att alla som besöker relaxavdelningen ska få en lugn stund. Därav har vi satt ett maxtak för antal personer som får vistas i relaxavdelningen samtidigt. Boka din entre till relaxavdelningen i receptionen.

Hur mycket kostar en stuga i Sälen?

Våra priser på stuga i Sälen är varierande beroende på bland annat vistelsens tid och antal bäddar. Se vår bokningssida för mer specifika priser för just din vistelse.

Kontakta oss


Gilla oss på Facebook


Granfjällstorget 2
780 91 Sälen


+46(0)280-650600


Följ oss på Instagram

Mountain Lodge 61°16'02.9"N 12°53'09.6"E

Granfjällstorget 2, 780 91 Sälen

+46(0)280-650600

info@mountainlodge.se

Ta del av nyheter och fina erbjudanden från Mountain Lodge i Stöten genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev