Boende i Sälen

Hitta ditt fjällboende i Sälen. Vi har stugor i Sälens vackraste lägen, placerade med ett bekvämt ski-in/ski-out läge på nära avstånd till fantastisk och varierad skidåkning som passar hela sällskapet. Utöver att hyra stuga i Sälen, finns även möjlighet att hyra lägenhet och fjällvillor.

 

Önskar du ett mer bekvämt boende i Sälen än en stuga i så har vi även hotellrum inredda för att skapa en mysig fjällkänsla. Hotellrummen är anpassade efter skidåkningen och är utrustade med torkskåp på rummet och alla boende på hotellet har tillgång till egen skidförvaring. Våra hotellrum är går att boka med ankomst och avresa torsdagar och söndagar. Mountain Lodge välkomnar även hundar till samtliga boendealternativ. Oavsett om du väljer hotellrum, lägenhet eller stuga.

 

Hyr skidor i Sälen

Mountain Lodge är lyckligt lottade att få arbeta tillsammans med Kaisers Skidbod som på markplan driver en 425 kvm stor butik med skiduthyrning och sportbutik. Skidboden ligger i anslutning till ditt boende i Sälen. Satsningen är unik i sitt slag då den görs i tätt samarbete med Amer Sports (Salomon och Atomic) och Rossignol (Dynastar, Lange och Rossignol).

 

Vill du hyra skidutrustning?

Du kan både boka här på sidan för enkla val av skidor, pjäxor, snowboard med mera. För större utbud eller om du vill boka för hela familjen rekommenderar vi dig att boka direkt på www.kaisersskidbod.se. Där finner du samtlig utrustning tillsammans med priser.

DJI_0033-Redigera (1)

Vilken dag byter man stuga i Sälen?

Vid bokning av stuga i Sälen gäller följande ankomstdagar, onsdag, torsdag, lördag och söndag. Vi erbjuder avbeställningsskydd till ditt boende i Stöten och avresestäd som kan bokas separat i den mån vi möjlighet.

 

Vad kan man göra i Sälen?

Här finns ett sort utbud av varierad skidåkning för både nybörjaren och för den mer rutinerade, såväl utför som på längde. Utöver skidåkning har även Mountain Lodge restauranger och after ski. Här finns även en relaxavdelning där en skön och avkopplande miljö kan avnjutas. Värm dig i vår bastu eller ta ett dopp i vår utomhuspool på terrassen med fantastisk utsikt. Vi vill att alla som besöker relaxavdelningen ska få en lugn stund. Därav har vi satt ett maxtak för antal personer som får vistas i relaxavdelningen samtidigt. Boka din entre till relaxavdelningen i receptionen.

 

Hur mycket kostar boende i Sälen?

Våra priser på stugor och boende i Sälen är varierande beroende på bland annat vistelsens tid och antal bäddar. Se vår bokningssida för mer specifika priser för just din vistelse.

 

Kontakta oss för att boka stuga i Sälen


Gilla oss på Facebook


Granfjällstorget 2
780 91 Sälen


+46(0)280-650600


info@mountainlodge.se


Följ oss på Instagram

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer

sv_SESvenska

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

 
Email