Stuga i Sälen

Våra stugor
Avbeställningsskydd

Hitta din stuga i Sälen

Hitta ditt fjällboende och boka din stuga i Sälen. Vi har stugor i Sälens vackraste lägen, placerade med ett bekvämt ski-in/ski-out läge på nära avstånd till fantastisk och varierad skidåkning som passar hela sällskapet. Utöver att hyra stuga i Sälen, finns även möjlighet att hyra lägenhet och fjällvillor. Önskar du ett mer bekvämt boende än en stuga i Sälen så har vi även hotellrum inredda för att skapa en mysig fjällkänsla. Hotellrummen är anpassade efter skidåkningen och är utrustade med torkskåp på rummet och alla boende på hotellet har tillgång till egen skidförvaring. Våra hotellrum går att boka med ankomst och avresa torsdagar och söndagar. Mountain Lodge välkomnar även hundar till samtliga boendealternativ. Oavsett om du väljer hotellrum, lägenhet eller stuga.

Mysiga stugor i Sälen 

Att bo i en stuga i fjällen kan vara en fantastisk upplevelse för den som söker lugn och ro, närhet till naturen och en mysig atmosfär. Det finns många fördelar med att bo i en stuga i fjällen, både vad gäller boendets utformning och den omgivande miljön.

Att bo i en stuga i Sälen ger också möjlighet att utforska naturen och uppleva den på nära håll. Områdena runt fjällstugor är ofta perfekta för vandring, skidåkning eller långfärdsskridskoåkning, beroende på säsong. Det finns också gott om möjligheter att uppleva norrskenet eller bara koppla av och njuta av stillheten.

 

Sälens stugor och hotell

Oavsett om du föredrar att bo i stuga eller hotell så har Mountain Lodge ett boende för alla i Sälen. Våra stugor och lägenheter har allt man behöver för att garantera en minnesvärd vistelse i Sälen. Vill du bo bekvämare och få extra service är Mountain Lodges hotellrum ett utmärkt val. Hotellet har en egen restaurang som serverar frukost, lunch och À la carte. Vi har även en relaxavdelning där vi vill att alla som besöker ska kunna ta en avkopplande stund för att rensa tankar eller bara njuta och lyxa till det. Boka din entré till relaxavdelningen i receptionen.

 

Sälens stugor och lägenheter ger bra närhet till naturen och en mysig atmosfär. Här är boendets utformning och den omgivande miljön den stora fördelen. Du väljer själv hur din dag ska se ut och inte minst har du bra läge till Stötens aktiviteter för de som önskar göra annat än skidåkning.

 

Boka hotell eller stuga i Sälen

Vi har boende i Sälen för alla sällskap, för barnfamiljer såväl som kompisgänget. Stöten erbjuder varierad skidåkning både för nybörjaren som för den som är mer rutinerad. Här finns möjlighet att både åka längdskidor som utför. Oavsett om du föredrar lägenhet, hotell eller stuga i Sälen så vi har boenden för alla.

Vi erbjuder flera olika boendealternativ. Allt från bekväma hotellvistelser med en mysig fjällkänsla. Hotellrummen är utrustade med torkskåp och alla hotellrum har egna skidskåp där skidor kan förvaras och där pjäxorna kan torka. Övriga boenden är lägenheter och stugor i Sälen. Även dessa boenden är placerade med närhet till backen och har ett bekvämt ski-in / ski-out läge. Allt för att er vistelse ska bli så bekväm som möjligt. Våra hotellrum är bokningsbara med ankomst och avresa torsdagar och söndagar. Våra hus & lägenheter är bokningsbara med ankomst och avresa onsdagar och lördagar under högsäsong.

 

DJI_0033-Redigera (1)

Vilken dag byter man stuga i Sälen?

Vid bokning av stuga i Sälen gäller följande ankomstdagar, onsdag, torsdag, lördag och söndag. Vi erbjuder avbeställningsskydd och avresestäd som kan bokas separat i den mån vi möjlighet.

 

Vad kan man göra i Sälen?

Här finns ett sort utbud av varierad skidåkning för både nybörjaren och för den mer rutinerade, såväl utför som på längde. Utöver skidåkning har även Mountain Lodge restauranger och after ski. Här finns även en relaxavdelning där en skön och avkopplande miljö kan avnjutas. Värm dig i vår bastu eller ta ett dopp i vår utomhuspool på terrassen med fantastisk utsikt. Vi vill att alla som besöker relaxavdelningen ska få en lugn stund. Därav har vi satt ett maxtak för antal personer som får vistas i relaxavdelningen samtidigt. Boka din entre till relaxavdelningen i receptionen.

 

Vad har Sälen för stugor?

Mountain Lodge har en stugförmedling med cirka 500 bäddar med en stor variation av mysiga fjällstugor. Våra stugor passar både små och större sällskap och är anpassat både för barnfamiljer såväl som kompisgänget. Även djurvänner är välkomna att bo i stuga, hör av er till oss för frågor gällande ett pet-friendly boende.

 

När kan man boka stuga i Sälen?

Våra stugor och lägenheter kan bokas fram till den 16 april 2023 med ankomstdag onsdag, torsdag, lördag och söndag. Vi erbjuder avbeställningsskydd och avresestäd som kan bokas separat i den mån vi möjlighet. 

 

Vad kostar en stuga i Sälen?

Våra priser på stuga i Sälen är varierande beroende på bland annat vistelsens tid och antal bäddar. Se vår bokningssida för mer specifika priser för just din vistelse.

 

Kontakta oss för att boka stuga i Sälen


Gilla oss på Facebook


Granfjällstorget 2
780 91 Sälen


+46(0)280-650600


info@mountainlodge.se


Följ oss på Instagram

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer

sv_SESvenska

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

 
Email