Stuga i Stöten - Förgyll din skidsemester

Mountain Lodge erbjuder ett stort utbud av mysiga fjällstugor i Sälens nordligaste skidort Stöten. Med en stuga i Stöten får du en fjällupplevelse värd att uppleva. Med bra läge och nära till aktiviteter finner du allt du kan behöva för en extra härlig skidsemester. Från din stuga i Stöten har du tillgång till Sälens bästa utbud av skidbackar. Mountain Lodge vill skapa de bästa förutsättningarna för att förgylla din skidsemester, där servicen har en självklar plats.

Ski in-Ski out nära din stuga i Stöten

Mountain Lodge har en stugförmedling med cirka 500 bäddar med goda ski in-ski out möjligheter samtidigt som du får en mysig och härlig boendeyta för familj och vänner. Våra stugor är belägna i Stöten på vackra och lugna platser samtidigt som du har nära till skidbackarna, after ski och andra roliga aktiviteter.

 

Du kan välja mellan olika storlekar, från små mysiga stugor till större stugor som rymmer hela sällskapet. Vi erbjuder dessutom städning av din stuga i Stöten. Återkom med namn, telefonnummer, område och antal kvadratmeter för din stuga till oss på info@mountainlodge.se eller ring oss på +46(0)280-650600 så återkommer vi med ett prisförslag.

Varför hyra en stuga i Stöten?

Vi rekommenderar dig att bo i en stuga i Stöten då de är belägna i ett av Sälenfjällens vackraste lägen med nära till flygplatsen. I Stöten finns dessutom Sälens bästa fallhöjd och längdspår.

 

Stöten är en perfekt skidresort med ett centrumtorg med flertalet aktiviteter för hela familjen med allt från bowling och spa till bastu och matbutiker. Det finns ett bra utbud på restauranger, bland annat Restaurang Bulldog Lodge samt Mountain Lodges egna restaurang med afterski och afterdinner. Stöten erbjuder ytterligare aktiviteter för den som vill få upplevelse närmare naturen med hundspannsturer. Vill du se mer av Stöten så rekommenderar vi guidad skotersafari eller randonéetur, perfekt för dig som vill kunna se mer av Stöten. 

 

På Mountain Lodge hotell i Stöten har vi en härlig relaxavdelning som går att boka i receptionen till våra gäster i stuga. Koppla av efter en lång dags skidåkning och lyxa till det under skidsemestern.

Skiduthyrning nära stugor i Stöten

Bor du i stuga kan hyra skidor på Kaisers Skidbod som ligger i nära anslutning till din stuga i Stöten. De har en 425 kvm butik med skiduthyrning som görs i tätt samarbete med Amer Sports och Rossignol. För ett större utbud rekommenderar vi dig att boka direkt på Kaisers Skidbods hemsida, där finns samtlig utrustning som bland annat val av skidor, pjäxor, snowboard och deras priser.

 

Boka din Stöten stuga idag

Letar du efter ett bekvämt boende som ger en autentisk upplevelse av Sälen? Då kan en Stöten stuga vara det perfekta valet för dig. Du väljer själv hur din dag ska se ut i denna fantastiska fjällmiljö. Vi garanterar att du kommer ha en oförglömlig vistelse. Boka din Stöten stuga redan idag!

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer

sv_SESvenska

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

 
Email