10-05-2021

Nu satsar vi ytterligare 50 miljoner i Stöten och Mountain Lodge. Ny utbyggnation av hotellet med relax, bastu, utomhuspool och en stor reception för att kunna ta hand om ännu flera lägenheter och stugor.

Investeringen kommer att ge utrymme för flera stugägare att förmedla sitt hus eller lägenhet hos oss. Den nya receptionen kommer att göras mer tillgänglig för snabb och smidig in- och utcheckning på hotellets framsida. Här byggs även en helt ny städavdelning med större lager för att kunna möta våra gästers efterfrågan och utökad service till stugägaren.

Restaurangen kommer också att få ett lyft med 25 nya sittplatser i en skön loungedel för Afterski och umgänge.

Den nya hotellutbyggnaden ska även berikas med åtta ski lodge lägenheter i mycket hög klass. Lägenheterna på mellan 70 – 90 kvm kommer att vara fullt utrustade för självhushåll, sällskapsytor och egen balkong med storslagen utsikt över fjällen.

Vi ser en ökad efterfrågan att semestra i Sverige och på skidorten Stöten. Utbyggnationen blir en viktig förstärkning inför våra kommande projekt som bl. a. inkluderar en ny restaurang vid sidan av Kronoparksliften. I syfte att skapa trivsel och gemenskap för hemmahörande och besökare blir detta ett givet stopp för lunch och Afterski. Belägen mitt i den nya pisten med byggstart i sommar.

Arbetet påbörjas omgående och kommer att färdigställas i två etapper under 2021 och 2022.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer

sv_SESvenska

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

 
Email