Skidresa till Sälen

Mitt i den fantastiska skidorten Stöten finns en helt ny skilodge, Mountain Lodge. Det perfekta boendet för både hela familjen och kompisgänget. Utöver den fantastiska atmosfären och den lyxiga känsla som hotellet erbjuder, finns även en restaurang, konferens, pianobar med afterski, skidshop och relaxavdelning

 

Vi erbjuder flera alternativ av boenden i Stöten för din skidresa till Sälen. Välj mellan nybyggt hotell, stuga eller lägenhet. Hotellet har både dubbelrum och hundrum, här är alla välkomna. Rummen på boendet är anpassade efter skidåkning och är bland annat utrustade med torkskåp där blöta kläder kan torka på natten. Hotellets alla gäster har även ett eget skåp för skidor samt pjäxtorkning. Från boendet når du enkelt till Stötens vackra skidbackar. 

 

Boka en spännande skidresa till Sälen

Mitt i den fantastiska skidorten Stöten, finner du Mountain Lodge, ditt kompletta boende för en fantastisk skidresa till Sälen. Mountain Lodge har 26 dubbelrum och en stugförmedling med cirka 500 bäddar. Vi har även aktiviteter att göra under skidresan som passar alla, kompisgänget såväl som familjen. Ta del av vår relaxavdelning med bastu, massage och utomhuspool på terrassen. Vi har även restauranger, afterski och skiduthyrning, allt med ett nära avstånd för din skidresa till sälen.

 

DJI_0033-Redigera (1)

Dags att planera din skidresa till Sälen?

Mountain Lodge har flera olika boendealternativ, både hotell med 26 dubbelrum samt en stugförmedling med cirka 500 bäddar. Våra hotellrum är anpassade för skidåkning och är utrustade med torkskåp och hotellets gäster har tillgång till egen skidförvaring. Rummen är inspirerade av fjällets vackra miljö och är inredda för att skapa en mysig fjällkänsla. Vi erbjuder även boenden i lägenheter och stugor som är optimalt placerade i Stöten. Även här erbjuds ett bekvämt ski-in/ski-out läge med nära avstånd till Sälens varierande skidåkning. Välj mellan olika stugområden, storlek på stugor eller fjällvillor för din skidresa till Sälen.

 

Vi har även lägenheter utrustade med allt du behöver inför din perfekta skidresa till Sälen. Även i lägenheterna erbjuds ett bekvämt läge med ski-in/ski-out. I samma byggnad som lägenheterna finns restaurang, bar, konferens och skidshop. Välj mellan 6 eller 8 bäddar, vi har även vissa lägenheter som är djurvänliga.

 

Vilket fjäll är bäst för din skidresa till Sälen?

Skidåkningen i Stöten passar både för nybörjare och erfarna åkare, med ett bra utbud av pistade backar i olika svårighetsgrader.

Stöten har också en snowpark med hopp och rails som passar för åkare som vill testa sin skicklighet på trick och hopp under sin skidresa till Sälen.
För den som söker mer lugn skidåkning finns också möjlighet att åka längdskidor på områdets välpreparerade längdspår. 

 

Sammanfattningsvis kan man säga att skidåkning i Stöten erbjuder en mångsidig och spännande upplevelse för skidentusiaster i alla åldrar och erfarenhetsnivåer under sin skidresa till Sälen.

 

Kontakta oss för att boka stuga i Sälen


Gilla oss på Facebook


Granfjällstorget 2
780 91 Sälen


+46(0)280-650600


info@mountainlodge.se


Följ oss på Instagram

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer

sv_SESvenska

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

 
Email